RUST Showcases: Anine Bjørk + Askestorm

eventet sluttede

RUST Showcases: Anine Bjørk + Askestorm

Sted

Dato

01 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST Showcases

Askestorm
Askestorm består af barndomsvennerne Asger Falkesgaard-Ohlsen og Storm Trolle Trier, som har spillet og skrevet musik sammen siden de var 11 år gamle. 

Bandet kombinerer elementer af pop og klassisk rock og skaber i samspil med deres ærlige, livsbekræftende tekster musik, der føles både ungt og erfarent på én og samme tid.

De har længe arbejdet hårdt på både deres lyriske lydunivers og live-performances. Så forvent en nærværende, personlig og velforberedt koncert. Askestorm er en del af 'navnløs management' og udgiver til sommer deres debut-EP i samarbejde selskabet.


Anine Bjørk
Sydfynsk/københavnske Anine Bjørk skriver dansksprogede sange med poetiske refleksioner om længslen, ensomheden og håb for fremtiden.

Med tekster og melodier, der har rødder i folkemusikken og nordisk visetradition, inviterer hun lytteren ind i et hult træ, hvor man kan sidde og drømme sig langt væk.

I vinteren 2020 udgav hun i stilhed debut-EP'en Til Fulne Fra Anaya - et værk så småt og stort som dén børnetegning, der udgør coveret. Udgivelsen udkom samtidig på kassettebånd gennem Forlaget Kornmod, hvor en ny udgivelse er i støbeskeen.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .