RUST Showcases: Bastian + Bløm + KRYD

eventet sluttede

RUST Showcases: Bastian + Bløm + KRYD

Sted

Dato

13 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES


Bastian
Bastian Bertelsen laver sexet dansk popmusik, inspireret af middelhavet, azurblåt vand, ung kærlighed og sommer. Med disse ting kreerer han et eskapistisk univers, hvor man kan drømme sig til varmere himmelstrøg, uanset hvor gråt og koldt det er i Danmark.

Teksterne er alsidige, men altid ærlige og sårbare. Bastian er 27 år gammel og har de sidste par år været producer og sangskriver for artister som Tobias Rahim og Blæst, men er nu klar til at stå i front med sit soloprojekt.


Bløm
Bag Bløm (udtales Bloom) finder man den Warsawa-fødte, Københavnbaserede sanger, sangskriver og musiker Antosia Kwiatkowska. Navnet kommer af hendes efternavn, som betyder 'blomst' på polsk sammen med det faktum, at Astosia har en kæmpe forkærlighed for naturen og planter. Netop dette er blevet et kendetegn for hende som artist.

Når Bløm går på scenen, forføres publikum straks af hendes smukke, atmosfæriske vokal.  Musikken kan beskrives som mellow electronica med noter af house, techno, trap og breakbeat.


KRYD
Der er dømt girl power, attitude og skønne harmonier, når KRYD indtager RUST-scenen. De fire kvindelige vokaler danner rammerne for et band, der tør sige tingene, som de er. Akkompagneret af både guitar, bas, drum pad, synths og saxofon dyrker bandet et spændende lydunivers, der bliver bundet sammen af et omfattende vokalarbejde.

KRYD udgav sidste år debutsinglen "Run", produceret af Søren Christensen (Fallulah, Nabiha, Aksglæde, mfl). Hurtigt gjordet bandet sig bemærket på den danske livescene. Også GAFFA har smidt rosende ord efter bandet. Musikken har en sød lyd af pop og R&B og kombinerer store armbevægelser med minimalisme.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .