RUST Showcases: Blåøjet + KURS

eventet sluttede

RUST Showcases: Blåøjet + KURS

Billetter fra DKK 95,00

Sted

Dato

12 aug 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES

// BLÅØJET

Blåøjet er ventilen for de komplicerede år mellem ungdoms- og voksenlivet, hvor ubeslutsomhed og ensomhed er allestedsnærværende. De fire kammerater spiller musik, der udtrykker gennem umiddelbar, dansksproget guitarpop vigtigheden af at være hæmningsløs.

Kort efter bandets etablering i 2019 udsendte de singlerne "Flyvende/Flydende" og "Fortvivlende, Forvirrende Ungdom" (som desuden er at finde i Jonas Risvigs CENTRUM fra 2020) og spillede en udsolgt releasekoncert. Med en intens og eksplosiv koncertenergi, er de nu klar til at indtage RUST.


// KURS

KURS er et ungt dansk indierockband, der med sit melodiske rock-lydbillede og vedkommende danske tekster vækker følelser hos en bred vifte af musikelskere. Sårbare tekster, riffs der bider fra sig og rytmer, der byder op til dans gør, at KURS ligger i en klasse for sig selv.

Bandet blev dannet i 2020 af fire musikefterskolevenner. KURS ønsker at give publikum en stor musikalsk oplevelse, nå helt ud over scenekanten og dermed forene musikere og publikum. Bandet har to udgivelser på bagen, og en kommende EP på vej.--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 95 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .