Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

RUST Showcases: Dear Amber + Weal + Veneer

eventet sluttede

RUST Showcases: Dear Amber + Weal + Veneer

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

25 jan 2023 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES: DEAR AMER + WEAL + VENEER

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------


// DEAR AMBER

Dear Amber har fundet deres helt egen vej og leverer et forfriskende nyt take på guitarrock anno 2022 og er et tydeligt bevis på, at rocken i vækstlaget af dansk musik lever i bedste velgående

Dear Amber udgav i 2021 EP’en ”Sparks Equal Fall” der modtog flere flotte anmeldelser – det samme gælder for bandets liveperformance.

Debut EP’en følges op af et nyt egenproduceret minialbum i starten af 2023 – ”Echoes Always Fade” - hvor der er skuet op for lydlandskaberne, de interessante figurer, melodier og stemninger – og ikke mindst ambitionerne for fremtiden. Førstesinglen Roadkill er ude nu på alle platforme.// WEAL

Efter debutalbummet ’Calm’ fra 2021, der introduc- erede danske Weal på den alternative rockscene, især i kraft af støjende numre som Night Drive og new York Noise, der hurtigt fandt vej til P6 og en begejstret Carsten Holm, og banede vej til en række internationale Spotify playlister med flot omtale til følge i både Danmark, Tyskland, England, Italien og USA.

Med guitarerne i front, dyrker Weal det dystre, det sarte, det støjende og stemningsfulde. Det er skandi- navisk noise noir, og der trækkes tydelige tråde til post-rock kæmper som Mogwai og Mono. Men de gør det på deres egen måde, og er lige nu albu- maktuelle med albummet ’Undivided’, der udkom i efteråret 2022. Et album, hvor især de instrumentale og eksperimenterende kompositioner får frit løb.

// VENEER

Hvis popikonet Harry Styles og den hårdtslående rock-duo Royal Blood mødtes i et øvelokale i Valby, ville Veneer være resultatet af dette musikalske sammenstød; mødet mellem den moderne rocks guitartunge riffs og poppens fokus på catchy toplines.

Live bringer Veneer et overskud af energi og musisk kunnen, der springer ud over scenekanten, og sikrer at selv dem der står bagerst i publikumsrækken kan mærke bandets tilstedeværelse.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .