RUST Showcases: Guldlokk + Rebebe + BEJULES

eventet sluttede

RUST Showcases: Guldlokk + Rebebe + BEJULES

Sted

Dato

20 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST Showcases

// GULDLOKK
25-årige Tilde Hindborg Ingversen alias Guldlokk er formentligt den sfæriske luftart, du ikke anede, dit kredsløb manglede. Det første åndedrag, du tager i dette univers, melder sig med en nødvendighed og bliver hurtigt vanedannende.

Guldlokk er alternativ pop; en afmålt symbiose af elektronik og poesi. Den legende lyrik er udforskende og bliver din billet til et fremmed sted, hvor alt er bygget i ukurante linjer. Guldlokks tekstunivers er således eksperimenterende, bydende på både fantasmer og hjemmebryggede ordlyde. Guldlokk både skriver, komponerer og producerer al materiale selv. Guldlokk er hyperaktuel med sin nye single ‘Kender dig lidt’ der udkom 3. marts i år.

// REBEBE
DIY-artisten Rebebe var bare 18 år, da hun selvudgav EP’en ’Time Is Weak’, skabt på sit værelse i hjembyen Odense. Udgivelsen blev blandt andet fremhævet i Uniradioen, der roste Rebebe for de fængslende selvskabte produktioner og hendes unikke vokal.

Den nu 20-årige artist er flyttet til København og udgiver i foråret 2022 sin første officielle udgivelse på Stellar Records.


// BEJULES
Julie er et seriøst bud på en international popstjerne. Hun har de sidste mange år arbejdet på sin lyd og står nu stærkere end nogensinde klar med flere sange og demoer i baggagen.

Hun har et hjerte af guld, benene plantet solidt på jorden, men er slet ikke bange for at bide fra sig, hvilket også afspejler sig i musikken. Med musikalsk og visuel inspiration fra Ariana Grande, Julia Michaels, Madison Beer og SHY Martin viser BEJULES præcis, hvor skabet skal stå.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .