RUST Showcases: Jeppe Kamper + Kejser + Mount Villa

eventet sluttede

RUST Showcases: Jeppe Kamper + Kejser + Mount Villa

Sted

Dato

13 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST Showcases

// Jeppe Kamper
Jeppe Kamper er et intimt møde mellem moderne indie og blid sangskriverkultur. Over dunkende rytmer sammensmeltes et varmt lydbillede med Jeppes følelsesladede stemmeføring. Gennem legende produktioner puster Jeppe Kamper nyt liv i poppens udtryk med numre, der bedst beskrives som sonisk velour

// Mount Villa
Mount Villa er et nyt dreampop-projekt skabt af multiinstrumentalist Paulo Andruszkow. Universet er intimt, drømmende og farverigt melankolsk. Mount Villa inddrager lytteren i et sårbart univers, hvor lydbilledet leger med en håbefuld dimension af ensomhed, eksistentialisme og kærlighed. Det er lyden af intense trommemaskiner, flydende synth-flader og opsøgende vokaler.


// Kejser
Kejser er en vision om at forføre virkeligheden, gøre den til noget ekstraordinært og erobre det ganske land på en inderlig og sexet måde. Kejser udgav i 2021 debut EP’en 'Misser' via. W.A.S Entertainment. Singlen "Diskokugler & Balloner" blev premieret af GAFFA og en del af soundtracket til ungdomsserien ’Vakuum’. Kejser arbejder lige nu på sit første fuldlængdealbum.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .