RUST Showcases: Kaizer + COPPA + Gejst + Raes // RUST

eventet sluttede

RUST Showcases: Kaizer + COPPA + Gejst + Raes // RUST

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

08 dec 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

// KAIZER
Det danske stjerneskud Kaizer mixer storladen elektropop med fandenivoldsk punk-energi. “Pop med et mørkt twist..” skrev GAFFA, da Kaizer EP-debuterede i 2021 med 'Crying Like a Rose', hvor man oplevede det skærende møde mellem letspiselige popmelodier og et råt, elektronisk landskab. Kaizer tog hul på 2022 med en kåring for bedste EP af Good Because Danish i Musiklivet på P6 og to indstillinger til GAFFA-Prisen. Kaizer indtager gerne scenen med flamboyante kostumer og en teatralsk mine, som da hun tidligere i år vandt Tak Rocks live-konkurrence og åbnede dette års Smukfest på upcoming-scenen.

// GEJST
Gejst debuterede i 2021 med singlen ”De Forbudte Trin”, som lagde grund for bookinger på bl.a. andet RUST, Urban 13 og Summer in The City Festival. Seneste udgivelse fra Gejst er singlen "Alting Dør Med Tiden", som gav bandet radiotid på flere radiostationer samt en del omtale i diverse branchemedier. Bandet spillede i april tre bragende koncerter som en del af organisationen ORAs Plekter Tour og blev efterfølgende udvalgt til talentudviklingsprogrammet Popkorn Nordic 2022. Når Gejst går på scenen, er det følelsen af uovervindelighed, der gennem syrer rummet. Bandet har blandt andet arbejdet sammen med den aktuelle producer Valentin Buchwald Pedersen (Blæst, Dusin, Kids In Fashion) og Jesper Nohrstedt (Dusin).

// COPPA
COPPAs vision er at genskabe vintagemusik med et moderne touch, inspireret af kunstnere som Amy Winehouse, Janis Joplin og Joni Mitchell. Bandet består af jazz- og funkmusikere, men udforsker og eksperimenterer med alle slags genrer og musikkombinationer, hvilket skaber et moderne mindset til en ældre lyd. COPPA har indtil videre udgivet to sange og har en drøm om at tiltrække den ældre- såvel som den og yngre generation. Bandet består af Villads Søderblom (Bas), Anton (Klaver), Tim Frost (Trommer), Marc Chain (Guitar), Sikander Sørensen (Saxofon) og Amalie Coppa (Vokal).

// Raes
RAES har tidligere udgivet sange som 'Sorry, gotta go' og 'Fool' via Warner Music, der med paralleller til Rex Orange County, Khalid og Role Model showcasede RAES’ genkendelige lyd og talent i popuniverset. Hans sange har omkring 800.000 samlede streams og han har bl.a. været Ugens Voice Choice på The Voice i 2 uger. Efter en periode væk fra rampelyset, er RAES nu for alvor klar til at tage musikscenen med storm med en mere kantet lyd - denne gang på egne ben. Der er blevet brudt grænser, og RAES har fundet sin helt egen vibe siden bruddet med Warner Music, hvilket også baner vej for et mere originalt univers med alt fra båndoptagere til en ustemt guitar.


Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .