RUST Showcases: Lil Mazda + Lille Fucker + EMMO // RUST

eventet sluttede

RUST Showcases: Lil Mazda + Lille Fucker + EMMO // RUST

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

25 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

// LIL MAZDA

Soundcloud-fænomenet Lil Mazda har i de seneste 5 år gjort sig bemærket som en del af rapkollektivet 25/8 med musik, der kan karakteriseres som ærlig, melodisk og melankolsk.
Mazda har stået for både lyrics og produktion på nogle af dansk Soundcloud-raps mest afspillede tracks. Koncerten på RUST bliver en tour-de-force gennem nogle af de smukkeste og vigtigste momenter i dansk Soundcloud-raps historie.

// LILLE FUCKER

Lille Fucker breder sig over mange kunstneriske felter med en utrættelig energi. Han tegner, maler, skriver, elsker - og så spiller han sin helt egen musik baseret på autentiske indtryk og oplevelser fra et liv i evig jagt på balance. I sommer udgav Lille Fucker det vellydende og utroligt spændende album 'Narnia', der i september blev fulgt op af den genrebrydende dobbeltsingle ”Trip/Clear Eyes” og senest novembersinglen ”Millions”.

// EMMO

Den spirende artist Emilie Moldow har i år udgivet to nye singler under sit kunstnernavn EMMO. Lyduniverset er inspireret af alt fra hiphop og UK garage til soul og R&B. Med sin bløde vokal og ørehængende beats, giver EMMO lytteren lyst til at smide hæmningerne og ramme dansegulvet - og vækker samtidig dybe følelser af nostalgi og eufori. Hun inviterer én ind i et lyrisk univers fyldt med relaterbare fortællinger fra virkeligheden; personlige beretninger om livet som kvinde i 20’erne.


Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .