RUST Showcases: Lotus Noir + Lydsex + Hopscreek

RUST Showcases: Lotus Noir + Lydsex + Hopscreek

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

01 sep 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------


// LOTUS NOIR

Lotus Noir er en Dansk/Guineansk sangskriver og producer fra Aarhus. Hendes lydunivers bærer præg af dybe rødder i hiphop, soul og R&B – båret oppe af Lotus Noirs unikke vokal og inspiration af 80'erne og 90'erne.

I 2020 nåede hun international radio med sin single 'Pillow Talk’ i både Sydafrika, Canada og UK. Hun har bl.a. spillet til Sofar Sound på Train, SPOT Festival, Musikhuset Aarhus, Madame Claude (BER) og 93 Feet East (UK).

// LYDSEX

Lydsex er en ny aarhusiansk duo, der leverer sprød, dansabel og funky rap/pop med et twist af 90'ernes frække R&B. Det er musik, der giver dig lyst til at danse til langt ud på natten.

Bandet har netop udgivet EP ‘E45’, der er en spændende blanding af old-school hiphop og pop musik anno 2022 med opløftende sange om spontanitet, fest og tømmermænd - og om at pakke sin forfængelighed til side og skeje ud på dansegulvet.

// HOPSCREEK

Hopscreek er en alternativ hiphop gruppe, fra Humlebæk. Med tung bas, melodiske breakdowns og interessante flows fortæller de historier om det at være ung. De er fulde af energi, der både bringes med i studiet og op på scenen.

Hopscreek er i øjeblikket igang med at færdiggøre deres EP, som udkommer i starten af september.


Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .