Ruth to Hell - Rock-mamma’er med musikalsk gennemslagskraft og power

31 aug 2019 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

Genren er ”rå og svedig dametråd” – med et glimt i øjet!

Musikerne har hver især spillet med forskellige mere og mindre kendte rock-og blues bands, og de har ikke glemt hverken deres passion eller håndværk, når det gælder om at trykke den af LIVE. Bandet har for nylig gjort sig en del bemærket i medierne, TV2 Go’ Aften Danmark havde dem ind i studiet i starten af 2019 til en snak om kvinder, rock og kønsroller, og ugebladet SØNDAG bragte en artikel vinteren 18 om baggrunden og bevæggrunden for at danne bandet Ruth To Hell. Vil man se og høre mere om bandets fremtidige koncerter lægger de løbende opdateringer op på Facebook.

I 80’erne var forsangeren Effy kendt med sit rockband ”Effy og Eliten”, som i mange år turnerede og udgav en masse musik. Trommeslageren, Sanne Unruh kommer fra det legendariske kvinderockband Miss B Haven, og har spillet med bands som The Poets og James Thomas. Bandets bundsolide bassist, Gitte Kampp, har spillet med Hangover Blues Bands, og den sidst ankomne i Ruth To Hell/version 2.0 er guitaristen Kirsten Bilfeldt, som er aldeles klar til at fyre den af sammen med resten af holdet.

Ruth To Hell har været gennem en del forandring og udvikling de senere år, hvilket betyder, at de som band kan gå nye veje, men de er dog ikke i tvivl om, at det er super fedt at skabe en fest for og med publikum med velkendte rocknumre blandet med rå nostalgi og heftig energiudladning, og man kan aldrig vide, hvad de rock-damer kan finde på hen ad vejen...


Line-Up:

Effy: Vokal, guitar, keys

Gitte Kampp: Bas og kor

Kirsten Bilfeldt: Guitar, keys, kor

Sanne Unruh: Trommer.

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.