Ruth to Hell - VIP-billet

Islands Brygge 18, 2300 København
12 mar 2021 kl. 19:30 - 23:00
Billetter DKK 0,00
Billetter DKK 0,00

Bandet har håndplukket en stribe rockperler fra bl.a. Nirvana, Metallica AC/DC, Lenny Kravitz, Muse, Prince og mange flere. De elsker at spille rå rock og puste glød og energi til rockklassikere, og de sætte en ære og respekt i at være tro mod originalerne.

Genren er; ”rå og svedig dametråd” – med et glimt i øjet

Musikerne har hver især spillet i mere og mindre kendte rock- og blues bands og har en stærk passion for at trykke den af på bedste rock manér og det gør de på både små og store scener.

Bandet har været omtalt og optrådt i forskellige medier, bl.a. TV2, Go’ Aften Danmark til en snak om kvinder, alder, rock og kønsroller, en debat medierne hele tiden kredser om, når de skriver om bandet, helst vil de bare gerne betragtes som et rockband, selvom de godt ved at de ikke kan undgå en masse spørgsmål og undren fra både medier og publikum, en unik situation i forhold til andre coverbands.

De 4 rock mamma’er: Et måske kendt ansigt for nogle, er forsangeren Effy (bedre kendt med sit rockband ”Effy og Eliten”), som op gennem 80’erne turnerede flittigt og udgav en masse musik. Trommeslageren, Sanne Unruh, kommer fra det legendariske kvinderockband Miss B Haven, The Poets og James Thomas, som nogen nok kan huske. Herudover har bandets bundsolide bassist, Gitte Kampp en fortid i Hangover Blues Bands m.fl. og sidst ankomne bandmedlem er guitaristen Kirsten Bilfeldt, som i den grad gir’ den gas med resten af holdet.

Ruth To Hell henvender sig til et bredt publikum både aldersmæssigt og genremæssigt med bandets rock fortolkninger, som er et interessant mix af nostalgi og moderne rock, udover deres optræden som tænder op for en festlig og folkelig stemning.

Line-up:

Effy: Vokal, guitar, keys

Gitte Kampp: Bas og kor

Kirsten Bilfeldt: Guitar, keys, kor

Sanne Unruh: Trommer

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke