”S.O.S.iety - "We are All in the Same Boat.”

William Wains Gade 18, 1432 København
31 jan 2019 kl. 19:00
02 feb 2019 kl. 23:59
Billetter DKK 175,00 - DKK 700,00
Billetter DKK 175,00 - DKK 700,00

Med sit 14 mand store swing-orkester flankeret af dansere, dekorationer og skuespillere, er Zirkus klar med et helt nyt show. Denne gang præsenteret i samarbejde med Teaterøen, torsdag d.31 Januar, Fredag d.1 Februar og Lørdag d.2 Februar 2019. 

Efter at have turneret i 4 år med det famøse show “The Man Who Kidnapped the World” er der helt nye toner på vej fra orkestret – og du kan blive blandt de allerførste til at opleve ”S.O.S.iety - We are All in the Same Boat.”

Med deres intense og medrivende energi, inviterer Zirkus om bord på et buldrende dampskib af fest og farver, og tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere – til dengang hvor champagnen flød i stride strømme, mens byens borgerskab og bohémer, dansede til den swingende jazzmusik.

Den nye forestilling er fyldt med nyskrevet, original swingmusik, og som altid er budskabet en humoristisk kritik, af det moderne menneskes stræben, efter rigdom og magt og tabet af begge dele til de, der i forvejen er rige og magtfulde.

Det bliver en totaloplevelse med tapas, champagne- og whiskybarer, syngepiger, gøglere og en række nye overraskelser.

Kl.19.00 - Dørene åbner

Kl.19.30 - Tapas menu fra Teaterøen

Kl.20.30 - Dørene åbnes for IKKE spisende gæster

Kl.21.00 - Show start

Find gerne dit skarpeste 20ér outfit frem, sammen med det gode humør!

Der kan vælges 3 typer billetter:

  1. Lækker Tapas buffet fra Teaterøens udvalgte kokke + Forestilling/Show med Zirkus- DKK.375,- + gebyr
  2. Forestilling/Show med Zirkus- DKK.175,- + gebyr
  3. Julegaven: Lækker Tapas buffet for 2 personer + Forestilling/Show med Zirkus- DKK.700,- + gebyr

 Medbring din billet på din smartphone - eller print 

Om Zirkus:

Zirkus puster nyt liv i en fantastisk og glemt teaterform, med sin 20 mand store trup, af musikere og dansere.

Zirkus specialiserer sig i en blanding kabaret, verfremdung og koncert. Målet er, at få publikum til at betragte forhold, som de er tilbøjelige til at se som naturgivne og hverdagsagtige, i et andet og usædvanligt lys.

Zirkus’ koncept er baseret på nyskrevne tekster og musik, der er en moderne fortolkning af 1920’ernes swingmusik, sat sammen med 1800-tallets historier og fortællinger.

Gennem fortællinger fra tiden hvor konger faldt og nationer blev skabt, sætter Zirkus fokus på vores tids samfundsproblemer ved, at opsøge vores tids fastforankrede dogmer og normers arnesteder, i den svundne tid, hvor det moderne menneske og samfund blev skabt.

Det er de små historier om verdens fortabte skæbner, som Zirkus fortæller om. Der lægges meget vægt publikums oplevelse, af rent faktisk at være publikum til et show der foregår for 100 år siden. Med et glimt i øjet, kan fortælleren pludseligt henvende sig direkte til publikum og afsløre tingenes sande tilstand.


Profile picture
Zirkus & Teaterøen
With a swing-orchestra composed of 14 musicians, a dance troupe and acrobats, Zirkus presents their crazy and spectacular theater-cabaret-concerts - reviving musical genres and performance types from a forgotten age.
eventet sluttede

”S.O.S.iety - "We are All in the Same Boat.”

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke