Event aflyst

S1MBA (UK) // RUST

DKK 135,00

Sted

Dato

18 mar 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

S1MBA (UK)

Da verden lukkede ned i marts 2020, skyllede iørefaldende lydbølger hen over hele verden i form af nummeret "Rover". Nummeret kom fra den zimbabwisk-fødte artist S1MBA, der straks havnede på det musikalske verdenskort, efter tracket blev et gigantisk TikTok-hit. Siden har ”Rover” været nomineret som Bedste Britiske Single ved BRIT Award, og i dag har det over 220 millioner streams på Spotify.

S1MBAs zimbabwiske rødder fornemmes tydeligt i musikken, og det første instrument, han lærte at spille, var da også den afrikanske djembe tromme efterfulgt af marimbaen. I teenageårene flyttede S1MBA til en lille flække i England ved navn Farrington, hvilket var en kæmpe udfordring for artisten, der pludselig skulle navigere og forsøge at passe ind i samfund, der ikke helt forstod ham.

I kølevandet på sit TikTok-hit har S1MBA udgivet musik med artister som KSI og Tion Wayne - og 3. september i år udgav han så debutalbummet 'Good Time Long Time'. Albummet inviterer ind i artistens dybeste jeg, hvilket du kan opleve på tæt hånd, når han gæster RUST i foråret.  

OBS! BILLETSALGET STARTER TORSDAG DEN 2. DECEMBER KL. 10.00

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .