S1MBA (UK) // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
18 mar 2022 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 135,00
Billetter DKK 135,00

S1MBA (UK)

Da verden lukkede ned i marts 2020, skyllede iørefaldende lydbølger hen over hele verden i form af nummeret "Rover". Nummeret kom fra den zimbabwisk-fødte artist S1MBA, der straks havnede på det musikalske verdenskort, efter tracket blev et gigantisk TikTok-hit. Siden har ”Rover” været nomineret som Bedste Britiske Single ved BRIT Award, og i dag har det over 220 millioner streams på Spotify.

S1MBAs zimbabwiske rødder fornemmes tydeligt i musikken, og det første instrument, han lærte at spille, var da også den afrikanske djembe tromme efterfulgt af marimbaen. I teenageårene flyttede S1MBA til en lille flække i England ved navn Farrington, hvilket var en kæmpe udfordring for artisten, der pludselig skulle navigere og forsøge at passe ind i samfund, der ikke helt forstod ham.

I kølevandet på sit TikTok-hit har S1MBA udgivet musik med artister som KSI og Tion Wayne - og 3. september i år udgav han så debutalbummet 'Good Time Long Time'. Albummet inviterer ind i artistens dybeste jeg, hvilket du kan opleve på tæt hånd, når han gæster RUST i foråret.  

OBS! BILLETSALGET STARTER TORSDAG DEN 2. DECEMBER KL. 10.00

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke