spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sabbath Bloody Sabbath 50 år - en eftermiddag med Steffen Jungersen

Afholdt event

Sabbath Bloody Sabbath 50 år - en eftermiddag med Steffen Jungersen

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

25 nov 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

BLACK SABBATH - “SABBATH BLOODY SABBATH” - FYLDER 50 ÅR!

En eftermiddag med Steffen Jungersen på Zeppelin Rock Bar

Fire album på de første to år af 1970’erne, endeløse turnéer og spandevis af kokain havde nær taget livet af Black Sabbath. Det var måske ikke så mærkeligt at lageret og hovederne var tomme, da bandet skulle i gang med deres femte album, ”Sabbath Bloody Sabbath”.

Stofferne virkede ikke rigtig mere, inspirationen udeblev, og det blev en lang vej for de fire arbejderdrenge fra Birmingham, inden Tony Iommi endelig kom op med riff’et til titelnummeret langt ude i en en skov på en hjemsøgt borg. Så kørte det, og ”Sabbath Bloody Sabbath” lå klar i november 1973.

Special guest undervejs: Michael Stützer (Artillery)

LØRDAG D. 25. NOVEMBER 2023 – KL. 15:00

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Zeppelin Rock Bar, Vesterbrogade 45, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .