Sådan bliver det nemt at være sund

30 maj 2015 kl. 10:00 - 15:00

Dorthesminde, Synnedrupvej 33, 8340 Malling


Hvorfor er det så svært at være sund?!

Det er der faktisk en rigtig god forklaring på - og der er samtidig en løsning. En løsning der gør det nemt at være sund. En løsning der kan læres, og bruges resten af dit liv.

Den løsning vil vi gerne give dig.

Derfor holder vi d. 30. maj en 5-timers workshop, for dig, der én gang for alle vil lære hvordan sundhed kan gøres nemt, så slankekure og madstress bliver fortid.

PROGRAM:

10:00-11:30: Foredrag "Hvorfor er det så svært at være sund?"

11:30-12:00: Spørgsmål og mulighed for at dele erfaringer

12:00-13:00: Frokost (inkl. i prisen), frisk luft og hygge

13:00-14:30: Foredrag "Sådan bliver det nemt at være sund!"

14:30-15:00: Spørgerunde og gåtur rundt i haven

15:00-15:45: Workshop: hvor skal DU starte?

15:45-16:00: Kaffe og hygge

  Under frokosten og de andre pauser, er der plads til at nyde godt af gruppedynamikken. Her kan du vende dine udfordringer med os og de andre deltagere, i en hyggelig og uformel atmosfære.

  Efter denne workshop kan du:

  • Tabe dig uden slankekure
  • Spise hvad du vil, uden at blive tyk (jo, det passer faktisk)
  • Bytte dårlige vaner ud med gode
  • Grine ad sundhedsstress
  • Blive sund og slank, og nyde processen fra start til slut!

  OBS! Efter eventet vil du desuden:

  1. Modtage en e-bog med de allermest konkrete redskaber til at ændre vaner

  2. Blive tilbudt en plads i en lukket FB-gruppe, hvor Nina og Morten i HELE JUNI MÅNED dagligt vil være til rådighed, til at coache jer i gang med jeres sunde vaner.

  Så kom og hør både teori og praksis om hvordan man effektivt implementerer en sund adfærd, selv når livet gang på gang kommer i vejen. Det hele er baseret på den nyeste viden indenfor ernæring, sundhed og ikke mindst adfærdsændringer, samt erfaringer fra klienter og egne udfordringer.

  Arrangementet foregår i fantastiske omgivelser på Mortens gamle gård, Dorthesminde, der ligger et kvarters kørsel fra Aarhus C. Du kan se billeder fra gården, på Mortens hjemmeside: www.mortenelsoe.com/dorthesminde

  Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag :)


  Hvem er vi?

  Morten er kandidat i ernæring, med speciale i livsstilssygdomme. Hans interesse for sundhed går dog langt ud over nørderierne: han vil gerne hjælpe andre til at få en sund hverdag, uden slankekure og sundhedsstress. Derfor arbejder han til daglig blandt andet som livsstilscoach, og er fast klummeskribent på Ekstra Bladet, hvor han, med sin store faglige viden, skiller skidt fra kanel og skriver sandheden om sundhed. Læs mere om Morten, her.

  Nina er den aparte personlige træner, der ser gennem sine klienters ønske om overfladisk forbedring, og giver dem redskaberne til at få det godt med dem selv, fra inderst til yderst. Ninas egen baggrund fortæller en grum historie om, hvordan traumer og sixpack-drømme, kan føre til et farligt forhold til mad og sundhed, men også en historie om hvordan man taber sig 30 kg, finder balancen og holder vægten. Læs mere om Nina, her.

  Fælles for dem begge, er deres store forståelse for sundhed i hverdagen. Til dette særlige, uformelle og hyggelige foredragsarrangement, vil Morten og Nina undervise i bæredygtig sundhed: sundhed der holder i længden, fordi det er drevet af lyst, velvære og ønsket om at ville det bedste for sig selv, i stedet for stress, skam, regler, restriktioner og konstant dårlig samvittighed.

  Billet

  Salg lukket