Sådan bliver det nemt at være sund - vol. 2

28 jun 2015 kl. 10:00 - 13:30

Pistolstræde 24, 1102 København


VI GENTAGER SUCCESEN! Dog har vi lyttet til jer og lavet en billigere "light-version" - denne gang i hjertet af København!

[Læs hvad deltagerne skrev, efter første workshop, her! (Det var MEGET positivt)]

D. 28. juni holder vi derfor to workshops på hver 3,5 time - den ene om formiddagen, den anden om eftermiddagen. Hvis det passer dig bedre om eftermiddagen, skal du altså købe billetten her, i stedet.

Workshoppen er for dig, der én gang for alle vil lære hvordan sundhed kan gøres nemt, så slankekure og madstress bliver fortid.

Men hvorfor er det så svært at være sund?!

Det er der faktisk en rigtig god forklaring på - og der er samtidig en løsning. En løsning der gør det nemt at være sund. En løsning der kan læres, og bruges resten af dit liv.

Den løsning vil vi gerne give dig.

PROGRAM:

10:00-10:45: Foredrag "Hvorfor er det så svært at være sund?"

10:45-11:00: Spørgsmål og mulighed for at dele erfaringer

11:00-11:45: Foredrag "Sådan bliver det nemt at være sund!"

11:45-12:00: Spørgsmål og mulighed for at dele erfaringer

12:00-12:15: Kaffepause

12:15-13:30: Workshop: hvor skal DU starte?

Efter denne workshop kan du:

  • Tabe dig uden slankekure
  • Spise hvad du vil, uden at blive tyk (jo, det passer faktisk)
  • Bytte dårlige vaner ud med gode
  • Grine ad sundhedsstress
  • Blive sund og slank, og nyde processen fra start til slut!

OBS! Efter eventet vil du desuden blive tilbudt en plads i en lukket FB-gruppe, hvor Nina og Morten vil være til rådighed med jævnligt mellemrum, til at coache jer i gang med jeres sunde vaner.

Så kom og hør både teori og praksis om hvordan man effektivt implementerer en sund adfærd, selv når livet gang på gang kommer i vejen. Det hele er baseret på den nyeste viden indenfor ernæring, sundhed og ikke mindst adfærdsændringer, samt erfaringer fra klienter og egne udfordringer.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag :)


Hvem er vi?

Morten er kandidat i ernæring, med speciale i livsstilssygdomme. Hans interesse for sundhed går dog langt ud over nørderierne: han vil gerne hjælpe andre til at få en sund hverdag, uden slankekure og sundhedsstress. Derfor arbejder han til daglig blandt andet som livsstilscoach, og er fast klummeskribent på Ekstra Bladet, hvor han, med sin store faglige viden, skiller skidt fra kanel og skriver sandheden om sundhed. Læs mere om Morten, her.

Nina er den aparte personlige træner, der ser gennem sine klienters ønske om overfladisk forbedring, og giver dem redskaberne til at få det godt med dem selv, fra inderst til yderst. Ninas egen baggrund fortæller en grum historie om, hvordan traumer og sixpack-drømme, kan føre til et farligt forhold til mad og sundhed, men også en historie om hvordan man taber sig 30 kg, finder balancen og holder vægten.Læs mere om Nina, her.

Fælles for dem begge, er deres store forståelse for sundhed i hverdagen. Til dette særlige, uformelle og hyggelige foredragsarrangement, vil Morten og Nina undervise ibæredygtig sundhed: sundhed der holder i længden, fordi det er drevet af lyst, velvære og ønsket om at ville det bedste for sig selv, i stedet for stress, skam, regler, restriktioner og konstant dårlig samvittighed.

Billet

Salg lukket