Sådan kommer du under 1:45 på halvmaraton med den rette plan (DU kan også godt)

eventet sluttede

Sådan kommer du under 1:45 på halvmaraton med den rette plan (DU kan også godt)

Billetter fra DKK 179,00

Sted

Dato

14 nov 2022 kl. 07:00 - 17 nov 2022 kl. 21:00

Beskrivelse

Har du prøvet at løbe halvmaraton før, men tvivler du lidt på dit næste store mål, som er at løbe under 1:45? SELVFØLGELIG kan du også det med den rette planlægning, struktur på din træning og ved at have styr på din motivation samt et indblik i simple mentale strategier!

På dette mini-kursus får du værktøjer til at lægge den gode plan med fokus på målsætning, træningsprogram og hvad det vil kræve af dig, for at du kan løbe over målstregen i en sub 1:45 tid! Til sidst får du alle de vigtige råd inden det store løb (do’s and don’ts) og styr på din gameplan.


Kursets form

Mandag og tirsdag modtager du en mail om morgenen (inden kl. 07.00), hvor der er et videooplæg om dagens emne. Derudover finder du i mailen nogle konkrete opgaver, som supplerer oplægget.
Kl. 20.00 mødes vi live, hvor der er mulighed for opfølgning og der kan stilles spørgsmål.

Torsdag vil der ikke blive sendt et videooplæg om morgenen, men vi mødes kl. 20.00, hvor dagens oplæg vil være live og der er mulighed for sparring og spørgsmål undervejs.

Mandag d. 14/11 - Bliv klog på træningsplanlægning og hvad der driver dig

Tirsdag d. 15/11 - Sådan kommer du med sikkerhed i mål og hvad kræver det af dig

Torsdag d. 16/11 - Have styr på din gameplan og simple mentale strategier

Vi lover tilfredshedsgaranti på kurset, så hvis det desværre ikke lever op til dine forventninger, så får du dine penge tilbage! Det gælder dog kun ved et gennemført mini-kursus.


For at kunne tilbyde bedst mulig personlig sparring undervejs, så er der et deltagermaks på 25 personer.

Underviser på mini-kurset

Johanne Prisak Pedersen, Cand. Scient i Idræt og Sundhed med flere års undervisningserfaring på forskellige løbetræneruddannelser samt medejer af Mental Atlet. Jeg har selv løbet på sub elite-niveau de sidste 10 år.

Lokation

Online, Kursus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .