Sådan lærer du at presse dig selv (liiige til grænsen) med mentaltræning

eventet sluttede

Sådan lærer du at presse dig selv (liiige til grænsen) med mentaltræning

Billetter fra DKK 179,00

Sted

Dato

14 nov 2022 kl. 07:00 - 17 nov 2022 kl. 21:00

Beskrivelse

“Det er godt nok hårdt!”, “jeg kommer aldrig i mål” og “jeg er ikke god nok” er tanker, som du højest sandsynligt kender, når du presser dig selv til et løb! Om det så er 5 km, maraton eller et sindssygt hårdt intervalpas i din træning, så vil de negative tanker forsøge at kapre dig.

På dette mini-kursus får du viden om mentaltræning og hvorfor du skal mentaltræne (helt uden at skulle bruge ekstra træningstid). Du lærer simple mentaltræningsstrategier til, hvordan du kan håndtere de negative tanker, når de dukker op i dit hoved. På den måde øger du din mentale udholdenhed og står markant stærkere til dit næste løb, hvor du gerne vil præstere!

Kursets form

Mandag og tirsdag modtager du en mail om morgenen (inden kl. 07.00), hvor der er et videooplæg om dagens emne. Derudover finder du i mailen nogle konkrete opgaver, som supplerer oplægget.
Kl. 20.00 mødes vi live, hvor der er mulighed for opfølgning og der kan stilles spørgsmål.

Torsdag vil der ikke blive sendt et videooplæg om morgenen, men vi mødes kl. 20.00, hvor dagens oplæg vil være live og der er mulighed for sparring og spørgsmål undervejs.

Mandag d. 14/11 - Bliv klog på mentaltræning og dit “hvorfor”

Tirsdag d. 15/11 - Lær det første step i mentaltræningen, som er alfa omega!

Torsdag d. 16/11 - Præsentation af vores værktøj “Den mentale løbebane”

Vi lover tilfredshedsgaranti på kurset, så hvis det desværre ikke lever op til dine forventninger, så får du dine penge tilbage! Det gælder dog kun ved gennemført mini-kursus.

For at kunne tilbyde bedst mulig personlig sparring undervejs, så er der et deltagermaks på 25 personer.

Underviser på mini-kurset

Camilla Prisak Pedersen, cand. scient i Idræt og Sundhed med fag indenfor sportspsykologi, mentaltræning og coaching. Derudover subeliteløber i Sparta og medejer af Mental Atlet. 

Lokation

Online kursus, Online , Kursus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .