Sådan motiverer du et menneske i misbrug

12 jun 2018 kl. 19:00 - 21:00

Sofias Hus, Baghuset, 2000 Frederiksberg


- Et foredrag for dig som er pårørende.

Vil du også have konkret viden om hvordan man fremmer motivationen hos et menneske med en afhængighed?

Det kan gøre ondt at være tæt på et menneske som er afhængig af rusmidler. De nærmeste går ofte langt over egne grænser med gode og kærlige intentioner om at hjælpe, men mange pårørende kommer til at hæmme motivation helt ubevidst og kan derved inddirekte være medvirkende til at fastholde den afhængige i misbrug.

Som mønsterbryder har Anne-Camilla hjertet med, hun er en ildsjæl med skarpe holdninger og hendes foredrag tager både afsæt i personlige og professionelle erfaringer. Anne-Camilla er kendt som rusmiddeldebattør, blandt andet med indlæg i Berlingske og som deltager i P1 debat.

Anne-Camilla har som socialrådgiver og rusmiddelbehandler arbejdet med alle slags misbrugende fra stofbrugeren på gaden til musikere, journalister og overlæger med et overforbrug af alkohol, hash eller kokain. Hun har arbejdet motiverende med antisociale, opmærksomhedsforstyrrede og afhængige. Banderelaterede på Nørrebro, rockere, kontanthjælpsmodtagere og voksne med ADHD.

I foredraget deler Anne-Camilla gavmildt ud af sine erfaringer og forklarer de aller vigtigste pointer omkring motivation.

Anne-Camillas mission er at skabe synlighed og forståelse omkring afhængighed og misbrug, bryde tabuer og dæmme op for fordomme. Det gør hun blandt andet ved at støtte mennesker som er berørt af misbrug og afhængighed i at arbejde med usunde relationer, bryde med uhensigtsmæssige mønstre, se nye muligheder og til at skabe positive forandringer i deres liv.

Foredraget er fra kl. 19-21 inklusive en pause.

Læs mere om Fri af misbrug og Anne-Camilla her:

www.friafmisbrug.dk

.

Sådan motiverer du et menneske i misbrug

DKK 150,00 + DKK 12,49 gebyr