Særforestilling af Udspring og talk med Teater Rio Rose (gratis)

23 sep 2017 kl. 19:00 - 21:30

Teaterøen, William Wains Gade 18, 1432 København


POW inviterer til gratis særforestilling af Teater Rio Roses "UDSPRING" på Teaterøen! Efter forestillingen bliver instruktør Tove Bornhøft og skuespillerne Anette Katzmann og Petrine Agger til en snak om diversitet.

Tre ulastelige værtinder byder velkommen til aftenens raritets-kabaret i forsamlingshuset. Programmet byder på en håndplukket vifte af ekstraordinære varieté-artister, der overrasker med det ene mageløse nummer efter det andet. Meget er på spil, både mellem de smilende og venlige værtinder men især for de dybt dedikerede artister af svingende talent, der hver aften udfører deres indøvede numre med livet som indsats. De gør det så godt, de kan. Men der er mange ting, de kun næsten kan, og tragikomikken lurer lige om hjørnet, i en spejling af den almindelige hverdags indimellem kiksede cirkus.

Man kan kalde det et nostalgisk genbesøg, godt hjulpet på vej af forestillingens gennemførte 70’er æstetik. Her er det klassiske danske forsamlingshus-fællesskab dog skrevet ind i en mere åben og mangfoldig nutidig ramme, og frem for alt søges der i forestillingen efter det smukke i det folkelige – i en hyldest til dem, der sætter alt på spil i det store UDSPRING.

TALK: Efter forestillingen tager vi en snak om diversitet med instruktør Tove Bornhøft og skuespillerne Anette Katzmann og Petrine Agger om diversitet.

Velkomst og moderator: Füsun Eriksen


POWER OF Women festivalen er et udstillingsvindue for værker, der har kvinders fortællinger i centrum. Værker skabt af kvindelige kunstnere inden for flere kunstformer: Film, musik, scenekunst, design, litteratur og arkitektur.

Se hele programmet på www.cphpow.dk

Gratis billet

Salg lukket