spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Særomvisning i Non Performing med Søren Ganer

Afholdt event

Særomvisning i Non Performing med Søren Ganer

Fra Gratis

Sted

Dato

07 okt 2023 kl. 14:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Tag med på en helt særlig omvisning med Søren Ganer, der arbejder som strategisk byudvikler i Roskilde Kommune med fokus på realiseringen af byudviklingen på Sankt Hans – fra et psykiatrisk hospital til en ny bydel.

Søren Ganer tager dig med på en vandring gennem udstillingen Non Performing, hvor du kan blive klogere på Sankt Hans, udstillingen og visionerne for området

Om Søren Ganer:
Søren har en uddannelsesmæssig baggrund som arkitekt, byplanlægger fra Kunstakademiets Arkitektskole og en overbygning i bysociologi fra Goldsmiths, University of London.

Dertil kommer mere end femten års i erfaring med strategisk og praktisk byplanlægning, fra både tegnestuer og rådgivningsvirksomheder.

Praktiske informationer:

Omvisningen tager halvanden time. For at få mest ud af oplevelsen, anbefaler vi, at du ifører dig komfortable sko og medbringer en paraply. Ruten er 1,5 km.

Startsted: Vi mødes ved det røde M i Sct. Hans Have. (Bistrup Allé 36.)

Er der fuldt booket, kan du skrive dig på venteliste på dagen hos en af vores værter, som du kan finde ved udstillingens fire lokationer: Sct. Hans Have, Centralmagasinet, Kurhuset og Villa d’Este. Vi frigiver ekstra pladser målrettet de besøgende den pågældende dag.

Lokation

Sct. Hans Have, Bistrup Alle 36, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .