spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Særomvisning i Non Performing v./Karin Garde

Afholdt event

Særomvisning i Non Performing v./Karin Garde

Fra Gratis

Sted

Dato

23 sep 2023 kl. 14:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Deltag i en helt særlig omvisning i udstillingen Non Performing, når tidligere overlæge på Sct. Hans Psykiatriske Hospital, Karin Garde, tager os med på tur gennem udstillingen med fokus på Sankt Hans' historie og udstillingens kunstværker.

Som den første kvindelige overlæge inden for almen psykiatri i Københavns Kommune, har Karin Garde bidraget væsentligt til forskningen inden for socialpsykiatri, kønsforskelle, sexologi og misbrugsproblemer. Garde har arbejdet 40 år på Sankt Hans og kender derfor stedet og historien ud og ind.

Det er med Gardes blik på udstillingen, at vi bevæger os gennem det smukke fjordlanskab og de historiske bygninger og i fællesskab reflekterer over psykiatriens udvikling og dens indvirkning på både individet og samfundet som helhed.

Omvisningen tager halvanden time. For at få mest ud af oplevelsen, anbefaler vi, at du ifører dig komfortable sko og medbringer en paraply. 


Vi mødes ved det røde M i Sct. Hans Have. (Bistrup Allé 36.)

Lokation

Sct. Hans Have (mødested ved det røde 'M'), Bistrup Alle 36, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .