Særomvisning: Kunstformidlerens blik på dansk guldalder

11 sep 2019 kl. 17:30 - 18:30

SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København

Kom helt tæt på kunsten, når en af udstillingens kuratorer, kunstformidler Annette Rosenvold Hvidt, viser rundt i efterårets hovedudstilling: Dansk Guldalder – Verdenskunst mellem to katastrofer

På denne eksklusive særomvisning kan du blive klogere på en af de mest dramatiske perioder i Danmarkshistorien, når vi går på opdagelse i den største udstilling om guldalderen i Danmark nogensinde. 

Sammen går vi helt tæt på værker af blandt andre C. W. Eckersberg, Elisabeth Jerichau-Baumann og Martinus Rørbye og dykker ned i historien om, hvordan en af de mest kreative perioder i dansk kunst og kulturliv kunne opstå.

GODT AT VIDE
Vi samles i Forhallen

Har du årskort, så husk at medbringe det til scanningen af billetter. Gratis ledsager-fordelen gælder kun regulær entré og er undtaget særlige arrangementer som dette.

Hvis du har et 1+1 årskort skal din ledsager have en ledsagerbillet. 

OM SMK ONSDAG
Hver onsdag holder vi åbent til kl. 20. Du kan tage med på en art talk og opleve SMK’s udstillinger om aftenen. Og så byder vi altid på en særlig overraskelse i form af eksempelvis koncertomvisninger, ballet og workshops.

OM UDSTILLINGEN
Ud af krig, brand og statsbankerot voksede en af de mest elskede perioder i dansk malerkunst. Med efterårets store udstilling fortæller vi historien om, hvordan en af de mest kreative perioder i dansk kunst- og kulturliv kunne opstå. Og hvordan guldalderens kunstnere skabte de billeder af Danmark og det danske landskab, som vi har kendt og dyrket lige siden.

FLERE OPLEVELSER?
I anledning af efterårets store hovedudstilling Dansk Guldalder – Verdenskunst mellem to katastrofer inviterer vi til omvisninger, koncerter og meget mere. Se hele programmet