SÆROMVISNING MED TEIT JØRGENSEN

SÆROMVISNING MED TEIT JØRGENSEN

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

27 apr 2023 kl. 17:00 - 17:45

Beskrivelse

SÆROMVISNING MED TEIT JØRGENSEN

Mød fotografen Teit Jørgensen, når han viser rundt i sin del af udstillingen Grønlandske øjeblikke

Kom til rundvisning med fotografen Teit Jørgensen, og hør ham fortælle om sine billeder, taget i den vestgrønlandske kulmineby Qullissat i sommeren 1972. Det var den sidste sommer, før byen blev endegyldigt lukket af myndighederne. Hør Teit Jørgensen fortælle om arbejdet med filmen Da Myndighederne sagde Stop, som han optog den sommer sammen med Aqqaluk Lynge, Per Kirkeby og Peter Sakse, og som Grete Møldrup klippede.


PRAKTISK INFO

Omvisningen varer ca. 30 minutter. Bagefter serveres der et glas vin i husets cafe.

Billetten inkluderer et glas vin og adgang til husets udstilling.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .