Sæsonkort 2017/2018

02 jun 2017 kl. 13:37 - 27 jun 2018 kl. 18:00

Gladsaxe Stadion, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg


Mød op - Støt op
En ny sæson står for døren, og vi er endt i pulje 1. Det vil med andre ord sige, at vi i efteråret skal spille to indbyrdes kampe mod Brønshøj, Hvidovre IF, FREM, Hillerød, B93, Skovshoved og Næstved! Der bliver med andre ord tale om en pulje som til sammen tegner sig for 27 DM-titler og masser af traditioner. Vi glæder os til en masse lokalbrag, og har du sæsonkort så kommer du gratis ind til alle kampe i 2. Division. Inkl. forårssæsonen naturligvis, selvom denne ikke er fastlagt endnu. Derfor håber vi, at vores elskede 12. mand er klar til at møde taltstærkt op, og kan sørge for opbakning til de grønne helte.

Spar tid og penge
Man kan spare masser af penge med et sæsonkort i hånden. Du fremviser det bare i din 'Billeto App' i indgangen for at få sæsonkortet scannet, og så er du klar til bold. Så er du også sikker på, at du ikke mister dit sæsonkort! Du sparer masser af penge ift. køb af billet online eller i billetvognen, ved at købe sæsonkort!

Spørgsmål?
Har du problemer med køb af sæsonkort, eller spørgsmål generelt, så skriv til: cj@ab-fodbold.dk
Husk at skrive alle relevante oplysninger i din henvendelse. Evt. Ordre-ID, og en grundig beskrivelse af problemet/fejlen.