Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sæsonkort 2019/20

eventet sluttede

Sæsonkort 2019/20

Billetter fra DKK 400,00

Sted

Dato

24 aug 2019 kl. 12:00 - 22 sep 2019 kl. 15:00

Beskrivelse

Så er sæsonkortet for 2019/2020 klar.

Nordsjælland Håndbold er klar til endnu en sæson i landets bedste række, og du kan nu sikre dig adgang til alle hjemmekampe i sæsonen. Der er kommet mange nye ansigter på holdet, og vi er sikre på at det bliver en spændende sæson med rigtig gode kampe og oplevelser med holdet. Kom og vær med til at skabe en fest omkring Nordsjælland Håndbold!

Vi har i år valgt at det skal være muligt at få en fantrøje (normalpris 375,-) med sammen med sæsonkortet, og dette skal du vælge ved billetkøb - og den vil blive udleveret ved den første hjemmekamp.

Du køber sæsonkortet online, og skal herefter sende en mail til cve@nsj-h.dk med kopi af købet samt information om navn på den der skal stå på sæsonkortet/sæsonkortene, således at dette kan være klar til udlevering ved første hjemmekamp. Du skal så komme med din udskrevne billet og få den vekslet til dit sæsonkort.

- Vi ses i hallen - #StyrkNH #ViVilVidere

Priser:

Voksen med fantrøje: online kr. 1.045,- ex. gebyr (ved køb i hallen kr. 1.245,-)
Voksen uden fantrøje: online kr. 800,- ex. gebyr (ved køb i hallen kr. 1.000,-)

Pensionist med fantrøje: online kr. 645,- ex. gebyr (ved køb i hallen kr. 745,-)
Pensionist uden fantrøje: online kr. 400,- ex. gebyr (ved køb i hallen kr. 500,-)

Barn (5 -17 år)med fantrøje: online kr. 645,- ex. gebyr (ved køb i hallen kr. 745,-)
Barn (5 -17 år) uden fantrøje: online kr. 400,- ex. gebyr (ved køb i hallen kr. 500,-)


VIGTIG INFORMATION:
Sæsonkortet er ikke til en nummeret plads, men gælder som indgang til alle Nordsjælland Håndbolds hjemmekampe i sæsonen 2019/2020 - du skal stadig komme i god tid til kampene for at være sikker på at få plads.

Lokation

Nordsjælland Håndbold - alle 3 haller Nordsjælland Håndbold - alle 3 haller, FrederiksborgCentret, Helsinge Hallerne, Helsingørhallen, -

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .