Spring til hovedindhold

Sæsonkort Abonnement

Sæsonkort Abonnement

Fra DKK 95,00

Sted

Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Sæsonkorts abonnementet gælder for adgang til alle HH Elites hjemmekampe i Forum Horsens så længe abonnementet er betalt.
Hvis hjemmekampen spilles f.eks. på BGI gælder kortet også, men uden pladsreservation.
Kortet bestilles og købes her hvor man også vælger hvilken plads man vil sidde på. Når man har købt et kort, får man en bekræftelse fra systemet, som kan opbevares på telefon eller udskrives. Derudover laver vi et fysisk kort med angivelse af navn og siddeplads.

Vi udleverer de fysiske årskort d. 27. august og d. 10. september i forbindelse med vores to første hjemmekampe.

Der er IKKE inkluderet en spilletrøje i abonnementet.

Arrangør

Lokation

Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori