Sæsonkortabonnement - Sydsiden Nedre

Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby
Super arrangør
Billetter DKK 795,00
Billetter DKK 795,00

DER SÆLGES IKKE NYE SYDSIDEN NEDRE SÆSONKORT - KØB I STEDET BILLETABONNEMENT.

Du kan købe billetabonnement til Sydsiden her

For at optimere antallet af fremmødte kortholdere og ledige billetter på tribunen, er der indført en begrænsning på antallet af sæsonkortabonnementer med automatisk adgang til Sydsiden Nedre.

Hvis sæsonkortabonnementer til Sydsiden Nedre er udsolgt, kan du stadig sikre dig din faste adgang til Sydsiden Nedre. Det gør du ved i stedet at købe et billetabonnement til Sydsiden. Du skal blot aktivere dit kort inden en hjemmekamp for at have adgang.


Et sæsonkortabonnement på Sydsiden Nedre er for dig som kommer til de fleste hjemmekampe og gerne vil være sikret en plads på den ikoniske stemningstribune til alle kampe.

Et sæsonkortabonnement er meget lig det sæsonkort, du har kendt i mange år.

Ved køb af et sæsonkortabonnement modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til hver af Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i Sydbank Pokalen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit kort er du sikret din faste plads på tribunen til alle ovenstående kampe. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din vante plads på tribunen.

Hvor dit sæsonkort tidligere er udløbet ved hver sæsonafslutning, og du derefter skulle huske at fornye det, vil du med et sæsonkortabonnement være sikret din plads til vores hjemmekampe, indtil du selv vælger at stoppe abonnementet.

Du kan finde mere information om sæsonkortabonnementer til Brøndby Stadion ved at trykke her.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke