Sæt pris dig på sig selv - et foredrag om økonomisk ligestilling

Sæt pris dig på sig selv - et foredrag om økonomisk ligestilling

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

20 jun 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom til en inspirerende aften med pengemagasinet Økonomista, hvor chefredaktør Mille Skjold Madsen sætter skarpt på økonomisk ligestilling under titlen: "Sæt pris på dig selv".

Der er 133 år til vi opnår økonomisk ligestilling i Danmark.

Men skal vi vente på det?

Det skal vi finde ud af til dette foredrag "Sæt pris på dig selv", hvor vi bliver klogere på, hvorfor vi ikke har økonomisk ligestilling og hvilke udfordringer vi som samfund og enkeltpersoner har for at kunne opnå det. 

Til sidst vil du også få inspiration til, hvordan du kan få mere økonomisk ligestilling i dit liv.

I billetprisen er desuden inkluderet det nyeste nummer af Økonomista magasinet (værdi 95 kr.)

Om foredragsholderen:

Mille Skjold Madsen er grundlægger af magasinet Økonomista og penge-foredragsholder. Mille er uddannet journalist og har arbejdet med finansstof de sidste 12 år. Hun er selv gået vejen fra overtræk til overskud, og har brugt de sidste seks år på at inspirere, især kvinder, til en stærkere økonomi gennem sit magasin, foredrag, workshops og sociale medier.

Lokation

Danske Bank - Filmsalen, Holmens Kanal 12, 1092 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere