Sæt SKUB i din forandringsledelse

20 aug 2018 kl. 09:03 - 17:01

Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Konference: Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse er konferencen for dig, der som leder står over for eller er midt i en forandringsproces.

Tag med på konferencen og få konkrete værktøjer til at delagtiggøre og motivere dine medarbejdere, når organisationen skal gøres klar til nye udfordringer, vækststrategier og forandringer.

På dagen møder du andre ledere, forandringsagenter og ildsjæle med samme passion for at få mennesker godt og sikkert igennem udfordringer og forandringer.

Velkommen til en dag med konkrete værktøjer, selvindsigt og inspiration til dig som forandringsleder.

PROGRAM

9.03: Registrering og let morgenmad

9.57: Velkomst og indledning

10:19: Foretagsomhed og forandringer ved Anne Kirketerp, psykolog og Ph.d. i innovativ ledelse

Hvad gør mennesker foretagsomme i lærings- og forandringsprocesser? Du bliver introduceret til psykologien bag og de strategier, der kan give dig og dit team succes i forandringen. Du præsenteres for den forskningsbaserede model SKUB-metoden, som kan bruges til at skabe foretagsomhed i en organisation i forandring.

Forandringsledelse og foretagsomhed i praksis ved Jess Agerbæk, salgs- og markedsdirektør, Mover Systems

Hvordan kan SKUB-metoden bruges, når kulturen skal ændres, organisationen justeres eller et nyt forretningsområde skal udvikles? Jess har som salgs- og markedsdirektør for bl.a. MOVER Systems, Falck, Telenor og Sonofon været forandringsagent og fortæller, hvordan han har brugt SKUB-metoden til at rykke sit team positivt og komme i mål med forandringer.

13.07: Frokost og networking

14.11: Change Management in Augenhöhe ved Bjarne Brynk, forandringskonsulent og underviser, Brynk Business Academy

Hvordan får du hele holdet med, når din organisation står over for forandring? Hvad kan du gøre for, at dine medarbejdere selv tager ansvar for kompetenceudvikling? Hvordan sikrer du, at dine medarbejdere bliver foretagsomme i processen? Bjarne giver praktiske tips til, hvordan du motiverer hele dit team og kompetenceudvikler dine medarbejdere i strategi- og forandringsprocesser.

Visualisering og vejrtrækning som redskab ved Stig Åvall Severinsen, verdensmester i fridykning, biolog og Ph.d. i medicin

Hvordan reagerer krop og tanker i stressende forandringsprocesser? Hvordan kan visualisering og vejrtrækning hjælpe dig og dine medarbejdere til den ro og selvindsigt, der forebygger stress og øger den personlige handlekraft? Stig fortæller om sin egen erfaring med at omsætte drømme, tanker og visioner til handling og hvordan han lærer topledere at trække vejret for at undgå stress og øge præstationsevnen.

16.13: Networking, meet and greet med indlægsholderne

17.01: Afslutning på konferencen – udlevering af faglig goodybag


Har du brug for at kunne betale via EAN? Kontakt Janne på jba@brynk.dk

EarlyBird billet

Salg lukket

Billet

Salg lukket

Stig Åvall Severinsen

Verdensmester i fridykning, biolog og Ph.d. i medicin

Jess Agerbæk

Salgs- og markedsdirektør i MOVER Systems

Anne Kirketerp

Psykolog og Ph.d. i innovativ ledelse

Bjarne Brynk

Forandringskonsulent og underviser