spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Afholdt event

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Fra DKK 4.500,00

Sted

Dato

20 aug 2018 kl. 09:03 - 17:01

Beskrivelse

Konference: Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse er konferencen for dig, der som leder står over for eller er midt i en forandringsproces.

Tag med på konferencen og få konkrete værktøjer til at delagtiggøre og motivere dine medarbejdere, når organisationen skal gøres klar til nye udfordringer, vækststrategier og forandringer.

På dagen møder du andre ledere, forandringsagenter og ildsjæle med samme passion for at få mennesker godt og sikkert igennem udfordringer og forandringer.

Velkommen til en dag med konkrete værktøjer, selvindsigt og inspiration til dig som forandringsleder.

PROGRAM

9.03: Registrering og let morgenmad

9.57: Velkomst og indledning

10:19: Foretagsomhed og forandringer ved Anne Kirketerp, psykolog og Ph.d. i innovativ ledelse

Hvad gør mennesker foretagsomme i lærings- og forandringsprocesser? Du bliver introduceret til psykologien bag og de strategier, der kan give dig og dit team succes i forandringen. Du præsenteres for den forskningsbaserede model SKUB-metoden, som kan bruges til at skabe foretagsomhed i en organisation i forandring.

Forandringsledelse og foretagsomhed i praksis ved Jess Agerbæk, salgs- og markedsdirektør, Mover Systems

Hvordan kan SKUB-metoden bruges, når kulturen skal ændres, organisationen justeres eller et nyt forretningsområde skal udvikles? Jess har som salgs- og markedsdirektør for bl.a. MOVER Systems, Falck, Telenor og Sonofon været forandringsagent og fortæller, hvordan han har brugt SKUB-metoden til at rykke sit team positivt og komme i mål med forandringer.

13.07: Frokost og networking

14.11: Change Management in Augenhöhe ved Bjarne Brynk, forandringskonsulent og underviser, Brynk Business Academy

Hvordan får du hele holdet med, når din organisation står over for forandring? Hvad kan du gøre for, at dine medarbejdere selv tager ansvar for kompetenceudvikling? Hvordan sikrer du, at dine medarbejdere bliver foretagsomme i processen? Bjarne giver praktiske tips til, hvordan du motiverer hele dit team og kompetenceudvikler dine medarbejdere i strategi- og forandringsprocesser.

Visualisering og vejrtrækning som redskab ved Stig Åvall Severinsen, verdensmester i fridykning, biolog og Ph.d. i medicin

Hvordan reagerer krop og tanker i stressende forandringsprocesser? Hvordan kan visualisering og vejrtrækning hjælpe dig og dine medarbejdere til den ro og selvindsigt, der forebygger stress og øger den personlige handlekraft? Stig fortæller om sin egen erfaring med at omsætte drømme, tanker og visioner til handling og hvordan han lærer topledere at trække vejret for at undgå stress og øge præstationsevnen.

16.13: Networking, meet and greet med indlægsholderne

17.01: Afslutning på konferencen – udlevering af faglig goodybag


Har du brug for at kunne betale via EAN? Kontakt Janne på jba@brynk.dk

Lokation

Hotel Vejlefjord Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Headliner

Stig Åvall Severinsen
Verdensmester i fridykning, biolog og Ph.d. i medicin
Jess Agerbæk
Salgs- og markedsdirektør i MOVER Systems
Anne Kirketerp
Psykolog og Ph.d. i innovativ ledelse
Bjarne Brynk
Forandringskonsulent og underviser

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .