Spring til hovedindhold

Saint Levant

Få billetter tilbage

Saint Levant

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

13 nov 2024 kl. 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Saint Levant giver R&B- og hiphop-kuldegysninger til november i Pumpehuset.

Billetsalget starter den 14. juni kl. 10.00.

Han har palæstinensisk, fransk, algerisk og serbiske baggrund, er født i Jerusalem og vokset op i Gaza, inden han i 2007 flygtede til Jordan og nu er bosiddende i Los Angeles. Marwan Abdelhamid aka Saint Levant trækker på mange kulturelle traditioner og personlige fortællinger, når han blander engelsk, fransk og arabisk i sit unikke moderne popunivers. Sidste år udnævnte musikmediet NME ham til en af de mest indflydelsesrige nye navne i dagens poplandskab og ikke mindst som foregangsmand for en ny bevægelse inden for arabisk musik.

Inspireret af historiske, arabiske tænkere og nutidige artister, dyrker Saint Levant en nostalgi, der leder tankerne tilbage til 00’ernes R&B- og hiphop-æra, mens hans tekster om blandt andet sårbarhed blandt arabiske mænd og sex hiver os ind i fremtiden. Saint Levant er vokset op med både klaver og saxofon og artister som Lenny Kravitz, Timbaland og Wyclef Jean, som hans far introducerede ham til, inden han i teenageårene begyndte at dyrke arabiske hiphop-artister som Shabjdeed og Marwan Moussa. Han begyndte at udgive musik i omkring lockdown i 2020 og fik sit første store gennembrud i slutningen af 2022 med singlen ”Very Few Friends”, der i skrivende stund er blevet streamet mere end 81 millioner gange på Spotify alene.

Sidste år landede så debut-EP’en From Gaza With Love, som han den 7. juni i år fulgte op på med debutalbummet DEIRA, som blandt andet byder på en feature fra den amerikanske R&B-sangerinde Kehlani.

I kølvandet på koncerter på blandt andet Montreux Jazz Festival i 2023 og Coachella og Governors Ball i år, kommer Saint Levant nu endelig forbi Danmark, når han gæster Pumpehuset den 13. november 2024.

VIP-PAKKE: 
Meet & Greet
OBS: KONCERTBILLET KØBES SEPARAT

- One (1) Pre-Show Meet & Greet + Photo Opportunity
- One (1) VIP Only, Merch Item
- One (1) Commemorative VIP Laminate & Lanyard
- Priority Entry into the Venue
- Priority Access to Official Tour Merchandise Shopping
Limited Availability

VIP-PAKKE: Early Entrance
OBS: KONCERTBILLET KØBES SEPARAT

- One (1) VIP Only, Merch Item
- One (1) Commemorative VIP Laminate & Lanyard
- Priority Entry into the Venue
- Priority Access to Official Tour Merchandise Shopping
- Limited Availability

VIGTIG INFO OM VIP-PAKKER:
OBS: KONCERTBILLET KØBES SEPARAT

- VIP-PAKKER kan (ligesom alm. billetter) ikke refunderes.

- Merch item i VIP-pakkerne leveres med posten EFTER showet. Merch item bliver IKKE udleveret på aftenen.

- Leveringsadressen aftales mellem Saint Levant's merch-leverandør (Please & Thank You) og VIP-pakkens købere. Der vil blive sendt en mail til køberen 2-3 dage før showet.
- VIP-pakkerne kan ikke overdrages til andre

( Der er tidligere blevet solgt VIP-pakker inkl. koncertbilletter. Disse gælder selvfølgelig stadigvæk.)

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori