Saint Vitus

eventet sluttede

Saint Vitus

Billetter fra DKK 160,00

Dato

14 maj 2017 kl. 19:00 - 15 maj 2017 kl. 00:00

Beskrivelse

Support: Tombstones (NO)

Mørket falder tungt over Bombehuset, når det legendariske Los Angeles-band Saint Vitus spreder deres langsomme og catchy dommedagsrock udover scenen d. 14. maj.

Saint Vitus blev dannet i slutningen af 70'erne og anses som et af de første og mest indflydelsesrige doom-bands fra USA. Bandets lange karriere bærer præg af flere ændringer i line-uppet og opbrud, men på denne tour er Saint Vitus igen anført af grundlæggerne Scott Reagers(vokal) og Dave Chandler(guitar). Med klassiske albums som den selvbetitlede debut fra 1984 og det anmelderroste, legendariske 'Born Too Late' fra 1986 i rygsækken, kommer Saint Vitus uden tvivl til at give en lektion i, hvordan doomrock fra den helt gamle skole skal skæres.

Med på touren er det norske stonerband Tombstones, der kickstarter denne dystre aften med at tordne en tonstung fuzzmur ned over publikum.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .