Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Salgnetværk Stevns eftermiddag (Hårlev)

eventet sluttede

Salgnetværk Stevns eftermiddag (Hårlev)

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

29 maj 2018 kl. 15:30 - 17:00

Beskrivelse

Mange nye forretninger opstår ofte via personlige kontakter, men ingen har ubegrænsede forbindelser. Derfor lancerer Stevns Erhvervsråd, Salgsnetværk Stevns, hvor vi bruger hinandens netværk til at finde nye kunder og samarbejdspartnere. Det nye netværk mødes den første tirsdag i måneden - første gang 29. maj. Meld dig til og blive klogere på det nye netværk - det er gratis og åbent for alle.

For at du kan passe det nye netværk ind i din travle hverdag som erhvervsdrivende, kan du enten vælge at deltage i netværket om morgenen kl. 7.30-9 i Store Heddinge eller kl. 15.30-17 i Hårlev.

Tovholder for netværket er Christian Jensen fra Akademiet for Bevidst Lederskab, som også ledte netværket, da det eksisterede i regi af Hårlev Borger- og Erhvervsforening.

Indholdet styres af deltagerne, men et program kunne se ud på følgende måde:

 • Velkomst
 • Virksomhedspræsentation (10 min)
 • Fra hver deltager(2min): Kort præsentation af dig–din forretning –dine produkter/services(kun når nye gæsterdeltager eller for deaf os, der endnu ikke kender hinanden)
 • Nye kunder/din største succes/dit mest spændende projekt/prospektsiden sidst
 • Pause
 • Salgsfokus-runde: Dit nøgleord –hvilke af dine produkter vil du gerne, vi andre er opmærksomme på, der hvor vi kommer i vort daglige virke–max. 1min.?
 • Kunde-emner til hinanden
 • Hvem præsenterer sin forretning på næste møde?
 • Gav mødet i dag mening….nye ideer ……..og evt.?
 • Afslutning

Lokation

Salgsnetværk Stevns kl. 15.30-17.00 foregår i Stevns Frivillighedscenter, Hovedgaden 46, 4652 Hårlev

(Salgsnetværk Stevns kl. 7.30-9.00 foregår i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge)

Tilmelding

Tilmeld dig til Salgsnetværk kl. 15:30-17:00 i Hårlev via denne side

(Tilmeld dig til Salgsnetværk kl. 7:30-9:00 i Store Heddinge via dette link)

Netværket er gratis at deltage i og åbent for alle erhvervsdrivende i og omkring Stevns.

Ved spørgsmål - kontakt tovholder Christian Jensen - akademiet@bevidstlederskab.dk.

Lokation

Stevns Frivillighedscenter Stevns Frivillighedscenter , Hovedgaden 46, 4652 Hårlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .