Salon Køge Spiller Igen

Ved Stadion 2B, 4600 Køge
02 dec 2021 kl. 19:00 - 22:00
Billetter DKK 50,00
Billetter DKK 50,00

Denne aften bliver den klart mest blandende aften i Salon Køge Spillers Igens koncertrække - voksenkor som synger julen ind, ung freejazz trio, smagfuld disco/rap og klassisk guitar - alt sammen udsat for professionel lyd og nysgerrige spørgsmål fra dig og de andre publikummer. Bliv inspireret, rørt, irriteret, nysgerrig og forundret - og få måske pustet til din egen spillelyst?

Coronasmitten stiger i vores samfund, så derfor vil Køge Spiller Igen gerne indføre coronapas til denne Salon. Det er vigtigt at pointere, at det ikke er et politisk statement, men bare en ønske om, at gøre så meget som muligt for, at kulturscenen kan få lov til at holde åbent så længe som muligt. Men der vil altså blive tjekket om du har et gyldigt coronapas (enten via vaccine eller test) ved indgangen.

Aftenens program er:

- Herfølgekoret

- Fred Asia Trio

- ProvinsProjektet med Venner

- William Damgaard

Årets sidste Salon foregår i foyeren til de ny haller ved Spar Nord Arenaen - der hvor der er en svingdør og har været testcenter. Dørene åbner kl. 18:30, så kom i god tid, så vi kan starte koncerten kl. 19.

Midt på aftenen er der stadig en Salon - et samtalerum hvor publikum og musikere imellem, kan stille spørgsmål til hinanden.

Som altid kan du vælge at købe 5 forskellige billetter - som naturligvis alle gælder til hele aftenen. Fællesbilletten hvorfra indtægterne ubeskåret bliver delt i 4 lige store dele og går direkte til de optrædende. Eller du kan vælge en billet hvor hele beløbet går til kun én af de optrædende acts.

Ser frem til at se dig

Køge Spiller Igen - Anders

Profile picture
Køge Spiller Igen

Salon Køge Spiller Igen er et netværk for alle som spiller musik og synger i kor - det er nysgerrighed, sparring og inspirerende snak om amatørmusik.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke