Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Salon om sex, samliv og psykologi

eventet sluttede

Salon om sex, samliv og psykologi

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

01 mar 2013 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Ødipus genfortolket

Denne aften er for dig, der kan lide at få indsigter præsenteret, at udfordre det, du hører, og måske at bidrage med egne tanker eller erfaringer – over lækre oste og en god rødvin.

I aftenens salon vil forfatter Pouline Middleton sætte fokus på Ødipus komplekset, og hvordan det forløses for mænd og kvinder. Freud definerede som bekendt Ødipuskomplekset som den lille drengs ønske om seksuelt at besidde sin mor og dræbe sin far. Hvad angår den lille piges frigørelsesproces var Freud mere famlende.

Vi vil sætte fokus på den amerikanske forsker Nancy Chodorow. Hun har i sin forskning især bidraget til at nuancere Ødipus komplekset og vise, hvordan mænd og kvinder på forskellige måder kan frigøre sig fra opvækstens vilkår og finde deres egen vej i livet. Hvordan Ødipuskomplekset forløses, har afgørende betydning for dannelsen af selvet, egoet og seksualiteten.

Vi vil komme omkring følgende tre spørgsmål i løbet af aftenen:

Styrer vi selv eller vores ego det, vi gør?
Hvor godt kender vi egentlig os selv?
Kan seksualiteten fungere som et redskab til personlig udvikling?

Modeller og begreber vil blive forklaret ved hjælp af to fiktive personer, Tine og Lars, så det klar vises, hvad en teori betyder og vi kan diskutere den efterfølgende.

Forfatter og debattør Pouline Middleton holder en times oplæg. Derefter vil sexolog og forfatter Sara Skaarup lede debatten. Der vil blive serveret vin, brød og ost til diskussionen. Der kræves ingen særlige forudsætninger, en god portion nysgerrighed er nok.

Pris
200 kr. ved køb via Billetto http://billetto.dk/salonomsexsamlivogpsykologi

250 kr. i døren
Prisen dækker deltagelse i salon, drikkevarer, brød og ost


Lokation

Studiestræde 30A, 1165 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .