Salonaften på Granola med Claes Bang og Martin Kongstad

28 jan 2020 kl. 18:00 - 23:59

Granola, Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg

Det har ikke været let at finde en dato hvor de to herre kunne mødes. Skuespilleren Claes Bang og forfatteren Martin Kongstad. Heldigvis er der gensidig kærlighed, så det lykkes.

Claes Bang har udover en stor national og international skuespillerkarriere, nemlig også indtalt lydbogsudgaven af Kongstads kokkethriller Kokken der holdt op med at rødme. Hvad der mere gemmer sig mellem dem, finder vi ud af når samtalen starter - som sædvanlig i Granolas vindue - efter middagen.

Døren åbner kl. 18, og der er bordplan, så kom så meget til tiden du kan. Er der nogen, du meget gerne vil sidde med, skriver du blot navnene til os på de heldige i forbindelse med dit billetkøb.

Vi serverer alle forretter fra kl 18.15 til kl 18.30  af hensyn til køkken og logistik .Vi spiser til kl. 20, og derefter lister tjenerne rundt og serverer vand og alkohol, mens du lytter.
Du kan vælge mellem 3 menuer: fisk, vegetar og kød.

Menuerne er endnu ikke fastlagte. Du skal være velkommen til at ringe til Granola og ændre sin menu. Dette skal ske senest 4 dage før salonaften.
Husk vi sidder tæt og starttidspunktet er mere cirka end på minuttet. Så er du til præcision og har klaustrofobi, skal du nok overveje om det virkelig er et event for dig. En ægte salon med løse kanter.

Billetter på billetto.dk eller i baren.

Kærlig hilsen Granola