Salonaften på Granola med Kaspar Colling Nielsen og Mikkel Frey Damgaard

11 maj 2020 kl. 18:00 - 20:00

Granola, Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg

"Er jeg negativ? Jeg tror, jeg er negativ, men jeg er også realistisk." - Kaspar Colling Nielsen


Mikkel Frey Damgaard som selv er udkommet med dyster fortælling, kender både til mørket og negativiteten. Derudover er både han og Kaspar fodboldfans og venner. Alt sammen giver en god bund for en samtale du ikke vil gå glip af. For første gang har vi besøg af ny vært Mikkel Frey Damgaard, og for første gang har vi en genganger i vinduet, nemlig Kaspar Colling Nielsen.

Begge herres bøger vil kunne købes signeret efter middagen.

'Dengang Dinosaurerne var små' af Kaspar Colling Nielsen og 'Sørgekåben' af Mikkel Frey Damgaard.

Døren åbner kl. 18, og der er bordplan, så kom så meget til tiden du kan. Er der nogen, du meget gerne vil sidde med, skriver du blot navnene til os på de heldige i forbindelse med dit billetkøb.


Vi serverer alle forretter fra kl 18.15 til kl 18.30  af hensyn til køkken og logistik .Vi spiser til kl. 20, og derefter lister tjenerne rundt og serverer vand og alkohol, mens du lytter.
Du kan vælge mellem 3 menuer: fisk, vegetar og kød.

Menuerne er endnu ikke fastlagte. Du skal være velkommen til at ringe til Granola og ændre sin menu. Dette skal ske senest 4 dage før salonaften.
Husk vi sidder tæt og starttidspunktet er mere cirka end på minuttet. Så er du til præcision og har klaustrofobi, skal du nok overveje om det virkelig er et event for dig. En ægte salon med løse kanter.

Billetter købes her eller i baren.

Kærlig hilsen Granola