Salonaften på Granola med LotteThorsen og Thomas Korsgaard

04 feb 2021 kl. 18:00 - 23:59

Granola, Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg

Forfatteren Thomas Korsgaard snorker, prutter og bevæger sig meget: »Søvn er ekstremt sårbart. Og man bliver lidt ramt på sin forfængelighed«

- skriver Lotte Thorsen i Politiken.

Thomas debuterede i vinteren 2017 med den meget omtalte og kritikerroste roman Hvis der skulle komme et menneske forbi, fulgt op et år senere af En dag vil vi grine af det, og er aktuel med novellesamlingen Tyverier.

LotteThorsen er udover journalist selv en af forfatterne bag mega-hittet Nynnes Dagbog.

Hør Journalisten og forfatteren tale det hele igennem i Granolas vindue.

Døren åbner kl. 18, og der er bordplan, så kom så meget til tiden du kan. Er der nogen, du meget gerne vil sidde med, skriver du blot navnene til os på de heldige i forbindelse med dit billetkøb.

Vi serverer alle forretter fra kl 18.15 til kl 18.30  af hensyn til køkken og logistik .Vi spiser til kl. 20, og derefter lister tjenerne rundt og serverer vand og alkohol, mens du lytter.
Du kan vælge mellem 3 menuer: fisk, vegetar og kød.

Menuerne er endnu ikke fastlagte. Du skal være velkommen til at ringe til Granola og ændre sin menu. Dette skal ske senest 4 dage før salonaften.
Husk vi sidder tæt og starttidspunktet er mere cirka end på minuttet. Så er du til præcision og har klaustrofobi, skal du nok overveje om det virkelig er et event for dig. En ægte salon med løse kanter.

Billetter på billetto.dk eller i baren.

Kærlig hilsen Granola