Salonaften på Granola med Suzanne Brøgger og Ellen Hillingsø

Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg
13 sep 2021 kl. 18:00 - 20:00
Super arrangør
Billetter DKK 450,00
Billetter DKK 450,00

"Objektivt set er man jo kun tilfreds nogle få minutter. Resten af tiden består af liderlighed, savn, mangel, skuffelse, frustration, ensomhed, afvisning og forkastelse." 

- Suzanne Brøgger


Det er to af Danmarks førende damer der denne aften indtager Granolas vindue, når Ellen Hillingsø og Suzanne Brøgger beriger os med samtale efter middagen.

Døren åbner kl. 18, og der er bordplan, så kom så meget til tiden du kan. Er der nogen, du meget gerne vil sidde med, skriver du blot navnene til os på de heldige i forbindelse med dit billetkøb.


Vi serverer alle forretter fra kl 18.15 til kl 18.30  af hensyn til køkken og logistik .Vi spiser til kl. 20, og derefter lister tjenerne rundt og serverer vand og alkohol, mens du lytter.
Du kan vælge mellem 3 menuer: fisk, vegetar og kød.

Menuerne er endnu ikke fastlagte. Du skal være velkommen til at ringe til Granola og ændre sin menu. Dette skal ske senest 4 dage før salonaften.Normalt sidder vi tæt, men pga. Corona sidder vi med afstand og der er derfor færre billetter desværre. Starttidspunktet er mere cirka end på minuttet. Så er du til præcision og har klaustrofobi, skal du nok overveje om det virkelig er et event for dig. En ægte salon med løse kanter.

Billetter købes her eller i baren.

Kærlig hilsen Granola

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke