Salonaften på Granola med Suzanne Brøgger og Ellen Hillingsø

19 maj 2020 kl. 18:00 - 23:00

Granola, Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg

"Objektivt set er man jo kun tilfreds nogle få minutter. Resten af tiden består af liderlighed, savn, mangel, skuffelse, frustration, ensomhed, afvisning og forkastelse." 

- Suzanne Brøgger


Det er to af Danmarks førende damer der denne aften indtager Granolas vindue, når Ellen Hillingsø og Suzanne Brøgger beriger os med samtale efter middagen.

Døren åbner kl. 18, og der er bordplan, så kom så meget til tiden du kan. Er der nogen, du meget gerne vil sidde med, skriver du blot navnene til os på de heldige i forbindelse med dit billetkøb.


Vi serverer alle forretter fra kl 18.15 til kl 18.30  af hensyn til køkken og logistik .Vi spiser til kl. 20, og derefter lister tjenerne rundt og serverer vand og alkohol, mens du lytter.
Du kan vælge mellem 3 menuer: fisk, vegetar og kød.

Menuerne er endnu ikke fastlagte. Du skal være velkommen til at ringe til Granola og ændre sin menu. Dette skal ske senest 4 dage før salonaften.
Husk vi sidder tæt og starttidspunktet er mere cirka end på minuttet. Så er du til præcision og har klaustrofobi, skal du nok overveje om det virkelig er et event for dig. En ægte salon med løse kanter.

Billetter købes her eller i baren.

Kærlig hilsen Granola