Salonaften på Granola med Vincent F. Hendricks og Anders Morgenthaler

27 aug 2019 kl. 18:00 - 23:59

Granola, Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg

Filminstruktør og klimatosse Anders Morgenthaler har inviteret forfatter, debattør, tv-vært og professor i filosof Vincent F. Hendricks til samtale-salon i Granolas vindue.

Vincent er aktuel med bogen 'Os og dem'. En bog om ord som identitetspolitik, krænkelseskultur og politisk korrekthed der er blevet en fast del af den offentlige debat. Enten er du med dem, eller også er du med os. Anders finder ud af hvilket hold vi er på, denne aften hvor vi atter mødes til salon på Granola.

Døren åbner kl. 18 og der er bordplan så kom så meget til tiden du kan. Er der nogen du meget gerne vil sidde med skriver du blot navnene til os på de heldige - i forbindelse med dit billetkøb.

Vi spiser til kl. 20, og derefter lister tjenerne rundt og serverer vand og alkohol, mens du lytter. 
Du kan vælge mellem 3 menuer: fisk, vegetar og kød.

Menuerne er endnu ikke fastlagte. Man skal være velkommen til at ringe til Granola og ændre sin menu. Dette skal ske 4 dage før salonaften.
Husk vi sidder tæt og starttidspunktet er mere cirka end på minuttet. Så er du til præcision og har klaustrofobi, skal du nok overveje om det virkelig er et event for dig. En ægte salon med løse kanter.