Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Salsa Club x Spring Edition

Event aflyst

Salsa Club x Spring Edition

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

05 apr 2019 kl. 20:00 - 06 apr 2019 kl. 02:00

Beskrivelse

Vi gentager succesen og holder igen den fedeste salsa fest i Festsalen Hillerød. 

Kom og lær grundtrinene i cubansk salsa af professionel instruktør, Lino Barbaro, mød andre danseglade gæster eller nyd godt af vores store udvalg i baren.

DJ Chevere kommer og spiller alt det bedste latin musik. Han har spillet i hele Danmark og ved lige præcis hvilket miks han skal spille når vi skal have gang i Hillerøds fedeste Salsa aften!

Aldersgrænse er 25 år +. 

Vi åbner dørene kl.20.00

Undervisning fra kl.20.30-21.30 (bemærk: begrænsede pladser)

Hvis du ikke har købt billet til undervisning, skal du komme efter kl.21.30. 

Medbring din billet i print eller hent Billetto appen til din telefon og vis den i døren. 

Vi glæder os til endnu et brag af en salsa fest!

Lokation

Festsalen Hillerød Festsalen Hillerød, Søndre Jernbanevej 4D, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer