Samantha Smith (UK) & Big Creek Slim Band (feat. Troels Jensen)

03 nov 2017 kl. 21:00 - 04 nov 2017 kl. 00:00

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg


Samantha Smith har sunget gospel, blues soul og jazz siden barnsben og hendes unikke smukke, varme og kraftfulde stemme har taget hende hele verdenen rundt som “backing” sanger for store internationale navne som bl.a. Depeche Mode og Jamiroquai. Nu satser hun på en solokarrierre, og står denne aften på scenen med danske Big Creek Slim Band, som har en frisk Danish Music Award i bagagen.

Big Creek Slim er det største danske - og skandinaviske blues navn i øjeblikket - når det gælder traditionel blues. Mere autentisk kan det ikke blive. Med sig i bandet har han bl.a. den danske blueslegende Troels Jensen på klaver og Peter Nande på mundharpe. Desuden Filip Dybjerg på bas og Asmus Jensen på trommer.

MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende tre billettyper, der inkluderer koncert og mad:

1. Dagens gryde: En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør.

2. Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

Begge retter koster 120 kr.

Koncert

Salg lukket


Dagens Gryde

Salg lukket


Tapas

Salg lukket