spring til hovedindhold

Samklang: Musik og sang med demensramte

Samklang: Musik og sang med demensramte

Fra DKK 489,00

Online-event

Dato

13 aug 2024 kl. 18:30 - 10 sep 2024 kl. 18:30

Beskrivelse

Bliv bedre til at skabe musikalske nærværende stunder med den demensramte


Er du pårørende til et demensramt menneske? Og føler du dig indimellem magtesløs, når du forsøger at skabe kontakt?


Simple musikalske værktøjer kan hjælpe dig med at bygge bro til mennesket bag sygdommen og få skabt en følelse af samhørighed.

Vi mødes 3 tirsdage online (zoom) fra kl. 18.30-19:45.

Tirsdag d. 15. august

Tirsdag d. 29. august

Tirsdag d. 12. september

Som pårørende til en demensramt er det uundgåeligt ikke at blive ramt af frustration, ensomhed og magtesløshed fra tid til anden. Følelserne kommer af at miste nogen, du elsker i en langtrukken proces, som du bliver nødt til at forholde dig til, samtidig med, at du ved, det kun bliver værre og værre.

De musikalske værktøjer, jeg underviser i på dette kursus, hjælper dig med at kunne rammesætte nærende glædesfyldte stunder, hvor det er ressourcerne, der kommer i spil hos den demensramte person. Du vil kunne glæde dig til disse oplevelser og få en følelse af rent faktisk at kunne gøre noget, der når ind til din kære og skaber øjeblikke af genkendelse og samhørighed.

Når den demensramte synger sine yndlingssange kan ordene komme ud i fuldstændig korrekt rækkefølge, skønt hjernens talecenter ofte er ramt af demenssygdommen. Dette fordi ordene ‘bæres ud’ af melodi-hukommelsen i højre halvdel af hjernen. På samme måde kan glæden ved musik være fuldstændig intakt trods fremskreden demenssygdom. Musik kan således fremme og styrke tilbageværende ressourcer.

At synge sammen, lytte til yndlingsmusik eller danse i en genkendelig og tryg ramme tillader, at der bygges bro til den demensramte og et samvær fuld af nærvær, glæde og samhørighed kan blomstre.

Musikalske færdigheder er ikke nødvendige for kursets udbytte.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder