Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Samsø Jazzfestival 2019

Afholdt event

Samsø Jazzfestival 2019

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

25 jul 2019 kl. 21:00 - 27 jul 2019 kl. 23:59

Beskrivelse

25. – 27. juli kan Samsø jazzfestival fejre fem-års jubilæum.

De sidste fire festivaler har vi afholdt udelukkende i Ballen, men i år flytter vi festivalens aftenkoncerter til Flinchs Hotel i Tranebjerg.

Bag festivalen står to unge gutter; Rolf Thofte og Mikkel Drejer Bertelsen, der begge er født og opvokset på Samsø, og som gerne vil give den en skalle for jazzen og for Samsø. 

Festivalen arrangeres i et samarbejde med Samsø Jazzforening, som gennem mange år har har drevet det nu hedengangne Samsø Big Band og desuden arrangeret jazzkoncerter på Samsø.

Samsø Jazzfestivals program lægger vægt på højt kunstnerisk niveau, 

stilistisk diversitet og en blanding af etablerede navne og yngre talenter, som på Samsø mødes til gensidig inspiration af hinanden og publikum.

Programmet vil bestå af 6 koncerter på 3 dage og vil løbende blive offentliggjort i løbet af foråret på www.samsoejazzfest.dk

Lokation

Flinchs Hotel Flinchs Hotel, Langgade 23, 8305 Samsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer