Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Samtale: Soil Lab - inddragelse og lokal forankring via arkitektur, kunsthåndværk og design

Afholdt event

Samtale: Soil Lab - inddragelse og lokal forankring via arkitektur, kunsthåndværk og design

Fra Gratis

Sted

Dato

22 nov 2022 kl. 16:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Soil Lab - inddragelse og lokal forankring via arkitektur, kunsthåndværk og design


Tid og sted: 22. november 2022, kl. 16.30-18.30 i Cafx, Halmtorvet 27, København


Deltagere: 

Ellen Braae, landskabsarkitekt og fvh. leder for Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg

Maria Brunn, designer

Anne Dorthe Vester, arkitekt


Moderator:
Anni Nørskov Mørch, kurator, skribent og udvalgsleder for Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og design.

Soil Lab var i 2021 det danske bidrag til Chicago Biennalen. Tre arkitekter og en designer vandt et Open Call, som Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg og Kunsthåndværk og Design udskrev i fællesskab. I samtalen fortæller opdragsgiver, arkitekt og designer om potentialet i det tværfaglige samarbejde mellem arkitekter, kunsthåndværkere og designere - både på strategisk niveau og i praksis - og kommer ind på hvordan de har involveret lokale kræfter via produktion, kunsthåndværk og design.


FORMAT

Soil Lab er omdrejningspunkt for en tværfaglig samtale mellem paneldeltagerne. Samtalen er faciliteret og publikum er også inviteret med, når paneldeltagere udveksler viden om og erfaringer med at udvikle kunstneriske projekter i det bygninger, byer og landskab.

Efter den faglige samtale er der samtalesalon og netværk på tværs af faggrupper. Som publikum møder du dermed både dem, der har udviklet projektet og andre professionelle. Forhåbentligvis får du både nye ideer og bekendtskaber med hjem.


MÅLGRUPPE

Målgruppen er fagpersoner, herunder billedkunstnere, arkitekter, landskabsarkitekter, kunsthåndværkere og designere, der har interesse for og gerne erfaring med kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab - og som ønsker at opnå viden, blive inspireret og møde mulige samarbejdspartnere.


ØKONOMI

Arrangementet koster 30 kr. for medlemmer af Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Danske Landskabsarkitekter, og 50 kr. for andre interesserede.


ØVRIG INFO

Ved tilmelding accepterer du, at der bliver taget billeder til arrangementet. Billederne bliver brugt til dokumentation, kommunikation og formidling af Empathic Environments’ aktiviteter på egne kanaler og relevante samarbejdspartneres platforme fx web, nyhedsbreve og sociale medier.


OM EMPATHIC ENVIRONMENTS

Empathic Environments er en platform for tværfaglige samtaler og samarbejder om kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab. Empathic Environments er initieret af kunsthistoriker Stenka Hellfach og arkitekt maa og journalist Tyra Dokkedahl.


I efteråret 2021 gennemførte vi tre samtaler under navnet FORUM for kunst, arkitektur, landskab og byudvikling. Her i 2022 fortsætter vi konceptet under navnet Empathic Environments og afholder fire samtaler og et fagligt seminar i efteråret.


Empathic Environments samarbejder med Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Danske Landskabsarkitekter, Copenhagen Architecture Festival, AKB Taastrupgaard, Danmarks Tekniske Universitet og kurator Ida Højgaard Thjømøe.


Empathic Environments er støttet af Dreyers Fond og Statens Kunstfonds Projektstøtte- og Legatudvalg for Arkitektur og Projektstøtteudvalg for Billedkunst.


Arrangør

Empathic Environments er en platform for tværfaglige samtaler og samarbejder om kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab. Empathic Environments tror på tværfaglighed som metode og praksis til at skabe omgivelser og steder, som mennesker trives i og værner om

Empathic Environments sætter samtaler og samarbejder mellem kunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter, designere, landskabsarkitekter og opdragsgivere i gang. Samtaler om praksis og processer, om rammer og resultater, om idéer og idealer


Billede: Terra incognita, Trondheims mindested for 22. juli hændelserne, af Marianne Levinsen og Anders Krüger

Lokation

Copenhagen Architecture Festival, Halmtorvet 27, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .