spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Samtalemiddag

Afholdt event

Samtalemiddag

Fra DKK 695,00

Sted

Dato

12 maj 2023 kl. 18:30 - 23:00

Beskrivelse

Madhimlen elsker at samle mennesker til et godt måltid og til et møde med andre.
Vi drømmer om fællesskaber, meningsfuld samtale, nærhed, humor og leg, krydret med en smuk og dejlig middag.
Det er derfor vi arrangerer “Samtalemiddage”
Hvad er en ”samtalemiddag” ?
Det er dels et skønt, smukt og veltillavet måltid !
Og så er det også meget mere end mad .....
Det er en aften hvor du inviteres til en langbordsmiddag og møder nye mennesker og får en meningsfuld samtale om aftenens emne. Du udveksler oplevelser, tanker, holdninger, værdier og historier med de andre gæster. Du skal opdage nye perspektiver og vinkler på aftenens tema så du går lidt klogere og beriget derfra – ikke kun i form af en god madoplevelse, men også med en fornemmelse af at være blevet inspireret og af at have haft nogle vedkommende samtaler.
Og som dine værter, sørger vi for at skabe en tryg ramme hvor nærværet og fortællingerne kan folde sig ud.

Denne aften er emnet " Vendepunkter"

Vi blev inspireret af Per Schultz Jørgensens lille bog "Vendepunkter". Den handler om hans liv som lærer, psykolog, professor og formand for Børnerådet, og om de forskellige vendepunkter der har formet hans vej gennem livet.
Og sådan er det jo for os alle - at vi foretager os bevidste valg eller tilfældigheder indtræffer, der få indflydelse på hvem vi er, hvad vi gør og hvordan liver udvikler sig.

Det kan være hændelser som giver os ny retning eller ny mening. Det kan være i mødet med et andet menneske. Eller det kan være oplevelser som giver nyt perspektiv på gamle antagelser, eller som flytter på vores forestilling om hvem vi selv er og hvad vi kan.

Nogle gange drejer det sig om store begivenheder, men andre gange er det blot små oplevelser der kommer til at skabe et vigtigt vendepunkt.

Og hvad var det i netop den oplevelse der blev definerende for vendepunktet ?

ALT det er vi nysgerrige på når vi denne aften inviterer jer til at dele en personlig historie om "Vendepunkter"
En historie som har betydning for jer.

Arrangør

Vi er et ægtepar som holder af fællesskaber, af god mad og af meningsfulde og nærværende  samtaler. Derfor afholder vi forskellige sociale langbordsmiddage, hvor alle kan være med.  Middage hvor fælleskabet, den gode samtale og det veltillavede måltid er i fokus.

"En fremmed er en ven du endnu ikke har delt et måltid med."

Lokation

3150 Hellebæk, 3150 Hellebæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .