Samtaler om kunsten: Fransk Kunst 1900-1930

Event aflyst

Samtaler om kunsten: Fransk Kunst 1900-1930

Billetter fra DKK 100,00

Dato

31 maj 2017 kl. 17:30 - 19:45

Beskrivelse

Kender du følelsen af at være på kunstmuseum og ikke helt vide, hvordan man egentligt ”ser på kunst? Går du nogle gange rundt og er i tvivl om, hvad du skal bruge kunsten til? Hvorfor er et værk fra renæssancen overhovedet vigtigt i 2017?

Samtaler om kunsten er en live-opførelse af SMK’s audioguide, hvor vi gennem samtaler undersøger, hvad det vil sige at opleve kunst. Vi starter med en bid smørrebrødshapsere, og herefter går vi op i kunstsamlingerne, hvor vi møder stemmerne bag audioguiden og taler med hinanden til en samtalesalon.

Live-opførelserne er produceret i samarbejde med Samtidens Akademi, udviklet af kulturel iværksætter Nadja Pass, der også lægger stemme og undrende spørgsmål til SMK’s audioguide.

Arrangementet byder på tre forskellige former for samtaler.
- Aftenens inspektør taler med Nadja Pass om den kunstsamling, som vi sammen skal udforske.
- En oplevelse af værkerne i eget tempo med audioguiden i ørerne.
- Samtalesalon, hvor vi bruger værkerne som en anledning til at tale om vores samtid.

Denne aften vender vi blikket mod Fransk Kunst 1900-1930 i samtale med Dorthe Aagesen. Prisen er inklusiv entré og smørrebrødshapsere.

Du kan også deltage i arrangementet

Onsdag d. 7. juni kl. 17-30-19:45 / Europæisk Kunst 1300-1800 i samtale med Museumsinspektør Eva de la Fuente Pedersen

Onsdag 4. oktober kl. 17:30-19:45 / Dansk og International Kunst efter 1900 i samtale med inspektørerne Marianne Torp og Birgitte Anderberg

Onsdag 8. november kl. 17:30-19:45 / Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900 i samtale med Overinspektør Kasper Monrad

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .