Spring til hovedindhold

SAMTALER OM STRIK — strikketalkshow på Pakhusstrik 2024

SAMTALER OM STRIK — strikketalkshow på Pakhusstrik 2024

Fra DKK 156,00

Sted

Dato

07 sep 2024 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Oplev et strikketalkshow med gæsterne Pia Olsen Dyhr, Julia Lahme, Else Skjold og Hedestrik samt musikindsalg fra K.Óla og Tûtu på strikkefestivalen Pakhusstrik 2024

At strikke – eller ikke at strikke. 
Vi elsker jo at strikke og mange af os har altid et strikkeprojekt med i tasken. At strikke i toget på vej til job, eller at strikke på caféen imens man venter på veninden er nogle af livets små men vigtige glæder. Men det er ikke altid lige velset at man hiver strikketøjet frem. Hvorfor har vi så mange meninger om, hvor det er tilladt og hvor det bestemt ikke hører sig til at strikke? Formand for SF, folketingspolitiker og strikkeentusiast Pia Olsen Dyhr vender pinde og tanker med livstilsekspert Julia Lahme.

Det bæredygtige valg – hvad skal der til? 
Tekstilindustriens negative miljøpåvirkning er velkendt. Under denne samtale sætter vi fokus de på miljørigtige tiltag, den har affødt. På græsrodsfronten møder vi Hedestrik som er et modsvar til den hurtigt fremstillede garnindustri. De sætter fokus på den uld, som ligger ubrugt hen som et restprodukt ved de nordiske fårebønder – og så strikker de dogmestrik, hvilket vil sige at de strikker ulden direkte, uden at karte den og spinde. I samtale med Else Skjold, lektor på Det Kongelige Kunstakademi for Design, spørger vi, hvad der skal til for at vi bliver mere aktive og bevidste når der kommer til forbrugermentalitet. Hvilken udvikling ser vi i modeindustrien, hvilken udvikling ser vi indenfor forskningsverden? Hvad skal der til for at vi ændrer vores adfærd?


Musikindslag
Undervejs får vi også besøg af K.Óla. og Tûtu, der hver især spiller et par sange.

K.Óla. 
Bag soloprojektet K.óla står den islandske komponist og sangskriver Katrín Helga Ólafsdóttir (f.1996). Hun har givet koncerter, både alene og med band, og udgivet musik under det navn siden 2017, og hendes album Allt verður alltílæ (Alt vil blive godt) fra 2019 blev nomineret til Icelandic Music Awards inden for popmusik og vandt Kraumur Awards. K.ólas sange har tekster på både engelsk og islandsk, og hendes legende melodier henter inspiration i popmusikken, men er også påvirket af mere klassiske kompositioner og teatralske elementer.

Tûtu
Tûtu (aka Gustav Lynge Petrussen) indledte sin solokarriere i 2021 og har siden udgivet albummet Astronaut (2023) samt flere tidligere EP'er og singler. Hans velkomponerede melodier og toner skaber en stemning, der er universel og rører sjæle på tværs af sprogbarrierer. Tûtu eksperimenterer også med elektroniske og akustiske elementer i sin musikproduktion, og han har været med til at forme den moderne grønlandske musikscene ved at producere for flere anerkendte kunstnere.


PAKHUSSTRIK 2024
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2024. Adgang til festivalen kræver partoutbillet. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori