Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Samtalesalon - frygt og flow

Afholdt event

Samtalesalon - frygt og flow

Fra Gratis

Sted

Dato

21 nov 2023 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Samtalesalon: frygt og flow

Vi gentager sucessen!

Tid: Tirsdag d. 21. november kl. 16-18.00


Forfatter til bogen "Forstå din Frygt" Anja Vintov gæster os og kickstarter samtalen om en af vores mest grundlæggende følelser nemlig frygten, som kan vokse sig så stor, at den kommer til at dominere og styre vores liv.

Hvis frygten bliver til drivkraften bag vores handlinger, kan den dræne os for energi, glæde og livskraft og i sidste ende medføre stress og angst. Ved at blive bevidst om sin frygt kan vi lære at samarbejde med den og bruge den konstruktivt til at få mere overskud og skabe bedre resultater og relationer - og meningsfulde arbejdsliv.

Vi ønsker at skabe et rum for gode samtaler og møder mellem mennesker, der ellers ikke ville have mødt hinanden.

Samtaler, som udvider vores horisont og giver os indsigt, om emner, der påvirker vores trivsel, nærvær og samhørighed i (arbejds-)livet.

Samtaler om emner, som giver stof til eftertanke, som påvirker os som mennesker og som vi tager med på vores arbejdspladser.

Samtaler, som har potentiale til at løfte vores energi og skabe synergi mellem mennesker.

Vi glæder os til at se dig!

Helle Ørsted & Louise Sparf

Salon Højbro Plads, Det meningsfulde Arbejdsliv

Arrangør

Lokation

Klub København, Linnesgade 25, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .