spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Samtalesalon m. Søren Pape

Afholdt event

Samtalesalon m. Søren Pape

Fra Gratis

Sted

Dato

03 okt 2022 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Højhuset skyder valgkampen i gang med ny samtalesalon

Fire folketingskandidater vil fortælle om sig selv omkring pejsen i Højhuset inden det kommende folketingsvalg

Forårets samtalesaloner i pejsestuen, var en succes, som kalder på gentagelse.

Mød politikeren bag politiken

Vi vil benytte det kommende folketingsvalg som afsæt.

Hvem er de som mennesker bag den politiske facade? Idet de naturligvis skal have lov til at fortælle, hvorfor de prioriterer et liv i netop politik!

Fire navne, som har sagt ja til at fortælle om sig selv ved arrangementerne. Det er folketingsmedlem Kathrine Olldag, Radikale Venstre, folketingskandidat Jeppe Søe, Moderaterne, europaparlamentariker og tidligere minister Søren Gade, Venstre, samt tidligere minister og erklæret statsministerkandidat Søren Pape, Konservative.

Gæsternes samtalepartner bliver lokalhistoriker og forfatter Kurt H. Jørgensen. Samtalerne gennemføres enten som fyraftensmøder eller aftenmøder, idet gæsternes kalender bliver afgørende.

Det er gratis at deltage, men med tilmelding er man sikret en plads.

8. september med Kathrine Olldag kl. 17

19. september med Søren Gade kl. 17

3. oktober med Søren Pape kl. 17

Dato afventer - Jeppe Søe

Lokation

Højskolevej 11, 7400 Herning

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .